CELEBRITIES

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Την ψώνισε, ζήτησε συγγνώμες, ακύρωσε ανθρώπους και τώρα θέλει να πετάξει τον «παλιό» Γρηγόρη

ΑΝΤ1

Θέλει να τα πει, να τα βγάλει από μέσα του. Να νιώσει πως η δουλειά που κάνει με τον εαυτό του έχει αντίκρισμα, έστω και σε θέα δημόσια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φωνάζει τον καλεσμένο στην εκπομπή και με την ευκαιρία βγάζει και τα εσώψυχά του.

Η διάθεση άκρως εξομολογητική. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει ανοιχτά για την επαφή του με την ψυχοθεραπεία κι όλα όσα του έχει φέρει στη ζωή του. Ζητάει συγγνώμες, παραδέχεται λάθη και κάνει και κάποια παράπονα (να υπάρχουν).

Πάμε να κάνουμε μια επανάληψη.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Καβάλησα το καλάμι»

Η Ρούλα Κορομηλά για πρώτη φορά ήταν καλεσμένη στο The 2night Show. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την υποδέχθηκε και με την ευκαιρία θυμήθηκε την περίοδο του «Πολύ την Κυριακή».

«Για μένα υπήρξε μια περίοδος που καβάλησα το καλάμι. Ήταν η περίοδος του Πολύ την Κυριακή που εκεί λίγο χάθηκα. Χάθηκα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ στα 33 μου χρόνια ούτε την επιτυχία, ούτε τα χρήματα που έβγαζα, ούτε τίποτα.

Χάθηκα μέσα σε όλο αυτό. Γι’ αυτό και άρχισα να πηγαίνω σε ψυχίατρο, να μιλάω και οτιδήποτε άλλο. Ευτυχώς είχα πολύ κοντινούς μου ανθρώπους που αυτοί με έσωσαν όταν μου είπαν ότι κάτι δεν πάει καλά», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε: «Δεν είναι κακό αυτό, ίσα ίσα που σε βοήθησε. Στο θετικό σου είναι ότι το αναγνωρίζεις και το λες δημόσια. Μπράβο, ρε Γρηγόρη μου».

Η συγγνώμη στην Άση Μπήλιου

Μια συγγνώμη για την Άση Μπήλιου είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Να σου θυμίσω ότι στο πρωινό του Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη, η Άση ήταν μέλος της ομάδας.

«Ξέρω ότι το δικό σου πρόβλημα με εμένα ήταν ότι δεν εκτίμησα ποτέ τόσο πολύ τα ζώδια, ενώ πάντα με το που έλεγες τα ζώδια ο κόσμος καθόταν και σε έβλεπε πάρα πολύ.

Εγώ θα σου ζητήσω δημοσίως συγγνώμη. Δεν μπορούσα να τα καταλάβω, αλλά το δικό μου λάθος και για αυτό σου ζητώ συγγνώμη είναι ότι από την ώρα που τα έχεις, πρέπει να τα σεβαστείς.

Οπότε όταν λίγο αργότερα είδα ότι είχες τη δική σου εκπομπή και τον χρόνο σου, πρέπει να σου πω ότι ομολογουμένως το χαιρόμουν πάρα πολύ που απολάμβανες μετά από τόσο κόπο αυτό που ήθελες τόσο πολύ».

Μια συγγνώμη και στη Ρούλα Ρέβη

«Θέλω να απαντήσω δημοσίως για κάτι. Περίμενα αυτήν τη συζήτησή μας για κάτι που έχω πει στο παρελθόν και στενοχώρησα κάποιον άνθρωπο και θα ήθελα να το λύσω. Έχει να κάνει με την κ. Ρούλα Ρέβη, που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα κι είναι ωραία οικογένεια με τα δύο τους παιδάκια.

Ήταν κάπου καλεσμένη κι είπε ότι όταν ο Αποστόλης ήταν καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε.

Θέλω να πω ότι αν έχω κάνει κάτι τέτοιο, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Αν είναι έτσι ακριβώς, θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν δεν το ρώτησα ή αν δεν το υπονόησα σωστά. Αν έχω κάνει λάθος, κακώς δεν το έχω λύσει τόσα χρόνια.

Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί να μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις και θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν την στενοχώρησα.

Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μπορεί να μην τα καταφέρνω καμια φορά επάνω στη ροή της κουβέντας. Δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, το ανοίγω για να το ξορκίσω», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Να πέσει η απάντηση παρακαλώ. Η Ρούλα Ρέβη μετά την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος ανέβασε ένα στόρι, γράφοντας: «Γρηγόρη όλα καλά και όλα περαστικά. Γρήγορη ανάρρωση».

Να λέγονται, να λύνονται, να φεύγουν από τη μέση. Έτσι πάει.

Γρηγόρης ψάχνει Νίκο

Μετά τις συγγνώμες έχουμε κι ένα παράπονο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το εξέφρασε με αφορμή την παρουσία της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή του και είχε αποδέκτη τον Νίκο Μουτσινά. Γρηγόρης και Νίκος συνεργάστηκαν στην εκπομπή Όμορφος κόσμος το πρωί, με τον δεύτερο να έχει δηλώσει πως δεν είχε και περάσει και ζάχαρη.

«Με έχει στεναχωρήσει πολύ ο Νίκος Μουτσινάς. Του ζήτησα εδώ και 2,5 χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και είναι ο λόγος που έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου επιβεβαίωσε: «Δεν απαντάει στα μηνύματα και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα. Και για μένα μία ρήξη είχε υπάρξει. Δυσκολεύεται».

«Το πήρα πολύ προσωπικά. Του ζήτησα τελευταία φορά, του λέω σε παρακαλώ θέλω να σου πω κάτι και θέλω να τα πούμε στον καφέ. 2,5-3 χρόνια δεν με έχει πάρει ακόμα ένα τηλέφωνο να βρεθούμε να πιούμε έναν καφέ.

Οπότε τόσο πολύ με στεναχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Εύχομαι να είναι καλά. Τώρα που δεν πηγαίνει καλά στα νούμερα να μην στεναχωριέται, είναι μεγάλο ταλέντο και όλα κάνουν κύκλους».

Πολύ την Κυριακή και πολύ δύσκολα για τον Γρηγόρη

«Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου είναι το Πολύ την Κυριακή». Τάδε έφη Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show με καλεσμένο τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Περιγράφω τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου το Πολύ την Κυριακή το 2006 στο Mega. Τη βραδινή εκπομπή με ταξίδια στον κόσμο. Εκεί επειδή δεν υπήρξε τηλεοπτική χημεία με τον σκηνοθέτη, έλεγα πάρα πολλές φορές στον αέρα το πρόβλημα. Γιατί δεν το κάνατε αυτό ή γιατί δεν το πιάσατε αυτό;

Αυτό επαγγελματικά και στην Αμερική θα έπρεπε να με είχαν πετάξει έξω στα πέντε δευτερόλεπτα. Εγώ μπορεί να είχα το δίκιο μου, αλλά λύσε το εκτός αέρα.

Δεν το καταλάβαινα γιατί βίωνα κι εγώ την περίοδο της απίστευτης επιτυχίας και νόμιζα ότι όλα γυρνούν γύρω από εμένα. Ήμουν τόσο λάθος και να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τον σκηνοθέτη».

Η μάχη με τα κιλά και τα επικίνδυνα χάπια

«Το μόνο μου πρόβλημα, είναι αυτό των κιλών. Έχω πει δημοσίως αυτή την ιστορία με τα χάπια που πήρα. Από ένα χάπι που πήγα να χάσω κιλά, ή θα ήμουν στη φυλακή ή θα είχα φουντάρει. Ο κόσμος είναι έτοιμος να κάνει πολλές θυσίες για τα κιλά, για αυτό και θα πω “Σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε ζόρι με τα κιλά“.

Περνάει ο άλλος δίπλα μου, μου λέει “έγινες σαν ελέφαντας“. Δεν ξέρει κανείς τι περνάει κάποιος με τα κιλά. Πλαστικός χειρουργός μου τα είχε δώσει αυτά τα χάπια και μου είπε να μην το πω πουθενά. Όταν πήγα στο φαρμακείο, αυτά τα χάπια μου τα έδιναν με το ζόρι.

Αν δεν ήταν η Νάνσυ, που πάλι καλά που δεν της έκανα και κανένα μεγάλο κακό, διότι κόντεψα να της κάνω κακό. Αν λοιπόν δεν ήταν εκείνη, να μου πει να τα σταματήσω, δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχα.

Εγώ δεν καταλάβαινα, νόμιζα τα πήγαινα καλά, αλλά δεν ήμουν», είχε εξομολογηθεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στο Καλύτερα δεν γίνεται, για την περίοδο που έπαιρνε χάπια για να αδυνατίσει και είχαν επίδραση στη συμπεριφορά του.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αδίκησα πάρα πολύ γυναίκες που ίσως να ήταν πολύ σημαντικές στη ζωή μου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και με ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση.

«Ζήτησα βοήθεια από ειδικό για πολλά ψυχολογικά προβλήματα που έπρεπε να λύσω και να τα πετάξω από πάνω μου. Ευτυχώς πριν γίνω πατέρας. Ευτυχώς. Πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, τους δικούς μου γονείς και τα λάθη που θεωρώ ότι έκαναν.

Μέχρι τα 28 μεγαλώναμε όλοι εμείς με το πρότυπο του άνδρα, του αρσενικού, του πολύ βαρύ. Μην τυχόν και δεν ήσουν αρσενικό, μην τυχόν και δεν περπατούσες με ανοιχτά τα πόδια, μην τυχόν και μάθαινε κανείς ότι δεν ήσουν έτσι.

Μεγαλώνοντας λοιπόν με το πρότυπο να μην στεναχωρήσεις τον πατέρα σου, την κοινωνία και ότι εσύ είσαι άμεμπτος, κάνεις τεράστια λάθη γιατί δεν βλέπεις την αλήθεια δίπλα σου και δεν δικαιώνεις ανθρώπους. Αδικείς ανθρώπους.

Τώρα τελευταία ζήτησα πολλά συγγνώμη από ανθρώπους που αδικούσα, όχι γιατί το ήθελα αλλά γιατί ήταν στο DNA μου να τους αδικώ. Μερίδες ανθρώπων που, επειδή δεν ήταν τόσο πολύ – όπως πίστευα εγώ – αντρουά, δεν ήταν του γούστου μου.

Όταν συνειδητοποιείς, συγγνώμη για τη λέξη, ότι κάνεις τόσες μαλακίες στη ζωή σου ακυρώνοντας ανθρώπους χωρίς να το καταλαβαίνεις, γυρνάς πίσω και ζητάς συγγνώμη. Κάνω τώρα μια τεράστια δουλειά για να βγάλω εκείνον τον Γρηγόρη, που όμως δεν φταίει γιατί έτσι σφυρηλατήθηκε.

Βεβαίως αυτό επηρέασε και τις σχέσεις με τις γυναίκες. Αδίκησα πάρα πολύ γυναίκες που ίσως να ήταν πολύ σημαντικές στη ζωή μου, αλλά δεν μπορούσα να τις εκτιμήσω.

Ακόμα έχω τεράστιο θέμα και πρέπει να κάνω πολλή δουλειά. Κάνω δουλειά κάθε μέρα για να μάθω να αγαπάω και προσπαθώ να μάθω να ακούω τον συνάνθρωπο μου».