ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Κορινθίου: «Είναι ντροπή»

ΑΝΤ1

Η Μαρία Κορινθίου στο τέλος της εκπομπής της Τρίτης, 14 Φεβρουαρίου ανέφερε ότι λόγω μιας προγραμματισμένης επέμβασης θα απουσιάσει για λίγες ημέρες. Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και η εκπομπή ολοκληρώθηκε.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ο Γιώργος Λιάγκας κάθεται μαζί με τη Λίτσα Πατέρα για την καθιερωμένη στήλη ζωδίων, την οποία παρουσιάζει η Μαρία Κορινθίου από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό του Πρωινού.

«Να πω ότι σήμερα κάθομαι εγώ εδώ. Λείπει η Μαρία γιατί υπεβλήθη σε μία εγχείριση, πήγαν όλα καλά, μίλησα μαζί της», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας για να αναφερθεί στο χωροταξικό.

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορείτε να δημιουργείτε εντυπώσεις με θέματα υγείας»

Και συνέχισε σε πιο σοβαρό ύφος (και με το δίκιο του). «Και να πω ότι είναι ντροπή και να το προσέξουν και να το κοιτάξουν όλοι αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να τελειώνει χθες η εκπομπή και να λέει ότι θα λείψει κάποιες ημέρες και οι τίτλοι σε κάποιο site -ντροπή και αίσχος- να είναι “βόμβα, φεύγει η Μαρία Κορινθίου από το Πρωινό”.

Όταν η γυναίκα λέει ότι φεύγει για να κάνει εγχείριση. Δεν μπορείτε να δημιουργείτε εντυπώσεις με θέματα υγείας. Έλεος πια», είπε ο Γιώργος Λιάκας.

Η Μαρία Κορινθίου στο τέλος της εκπομπής είχε αναφέρει τα εξής: «Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες.

Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας. Όλα καλά. Καλή συνέχεια να έχουμε. Να ευχαριστηθείτε την ημέρα».

Και από το δωμάτιο του νοσοκομείου η Μαρία Κορινθίου ευχαρίστησε για όλες τις ευχές που δέχθηκε. «All good guys. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω».