ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απαντά στο ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Κρατερό Κατσούλη στη «Φωλιά των Κου Κου»

Papadakis Press/Βαγγέλης Γκικόπουλος

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου συνεχίζουν να είναι μαζί στη ζωή. Ωστόσο, το τηλεοπτικό τους διαζύγιο, το πήραν. Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν αυτός που ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής ότι αποχωρεί από αυτήν. «Θα το πω απλά, σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα “Στη φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Το κάνω τώρα διότι υπάρχει μια ταινία, το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί και κάποια γυρίσματα που θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Μετά το οριστικό αντίο του Κρατερού Κατσούλη, λοιπόν, η λίστα σχετικά με τον πιθανό αντικαταστάτη του συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα ονόματα. Μεταξύ των ονομάτων, βρέθηκε και αυτό του παρουσιαστή, το οποίο μάλιστα είναι ανάμεσα στα επικρατέστερα. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, έδωσε την απάντησή του.

Θα ενταχθεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου»;

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πάρει τη σκυτάλη από τον Κρατερό Κατσούλη στη «Φωλιά των Κου Κου» και για την πιθανή συνεργασία του με το κανάλι του Mega. «Δεν μπορώ να απαντήσω, διότι έχω απαντήσει πολλές φορές ότι δεν έχω καμία επαφή με κάποιον. Έχω απαντήσει σε αυτό, κάτι που αγνοήθηκε από τους δημοσιογράφους και γράφτηκε ότι συζητώ με το κανάλι. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Καλύτερα να απευθύνεστε στο κανάλι, παρά στους ανθρώπους που εμπλέκονται, γιατί εμείς ό,τι κι αν πούμε δεν έχει καμία σημασία».

Οι συζητήσεις με το Mega

Παράλληλα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για πιθανή συνεργασία με το Mega, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν αρκετά φειδωλός στις δηλώσεις του, αρνούμενος να απαντήσει ξεκάθαρα και σχολιάζοντας πως «δεν συζητά για την επαγγελματική του δραστηριότητα αν κάτι δεν είναι χειροπιαστό». Όσο για το αν του λείπει ο χώρος της τηλεόρασης, ο ίδιος ανέφερε πως «σε συναισθηματικό επίπεδο δε μου λείπει. Αλλά δημιουργικά θα το ξαναέκανα με ευχαρίστηση».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, ο Φώτης Σεργουλόπουλος συζητούσε εδώ και αρκετό καιρό με την Foss Productions για την παρουσίαση ενός εναλλακτικού late night show στο Mega. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, οι συζητήσεις ήταν σε προχωρημένο στάδιο, με την εκπομπή να βρίσκεται σε φάση στελέχωσης. Η συνέχεια θα δείξει.