ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Instagram.com/krateroskatsoulis

Και τώρα τι; Η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» θα μείνει «Στη φωλιά των Κου»; Το ένα εκ των δύο «Κ» της εκπομπής αποχωρεί και το άλλο «Κ» θα συνεχίσει αναλαμβάνοντας πλήρως τα ηνία της. Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής που συμπαρουσιάζει με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, στο Star ότι αποχωρεί από αυτήν.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης συνεργάζονται στην παρουσίαση πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών από το 2014, αρχικά με την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» κάθε σαββατοκύριακο κι έπειτα με την καθημερινή εκπομπή «Έτοιμο το Πρωινό» στο Epsilon. Τον Αύγουστο του 2017 ανακοινώθηκε η συνεργασία τους με το Star στο δυναμικό του οποίου παραμένουν μέχρι σήμερα. O Κρατερός Κατσούλης αποφάσισε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσει για εκείνον ο κύκλος των πρωινών εκπομπών.

«Θα το πω απλά, σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα “Στη φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από πάρα πολλά χρόνια. Είναι περίπου 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει, με πολύ χαρά, συγκίνηση και αγάπη, γιατί ήταν μια δική μου, πολύ μεγάλη επιθυμία που σεβάστηκε το κανάλι, για ακόμα μια φορά», εξήγησε ο Κρατερός Κατσούλης στον «αέρα» της εκπομπής.

«Ήταν επιθυμία και του καναλιού και δική μου να ειπωθεί από εμένα ο λόγος που θα γίνει αυτό και να μην γίνουν παρερμηνείες. Το κάνω τώρα διότι υπάρχει μια ταινία, το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί και κάποια γυρίσματα που θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», σημείωσε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και ηθοποιός. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες που είχε στο πλευρό του τα τελευταία 7 χρόνια.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο η σύζυγός του, Κατερίνα Καραβάτου που προσπαθούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. Με φωνή σπασμένη και δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε «Όσο και προετοιμασμένος να είσαι. Δεν είσαι. Πραγματικά έχουν γίνει τόσα πολλά όλα αυτά τα 7 χρόνια και δεν ξέρω, υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία κι ένας φόβος για το άγνωστο. Γνωρίζοντας ότι όλο αυτό το πράγμα γίνεται για καλό, θέλω όλοι μας να το αντιμετωπίσουμε με χαρά και αισιοδοξία για τον Κρατερό. Με αυτή την ανάγκη για ελπίδα και αισιοδοξία να κλείσει όλο αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου για τη συνεργασία τους

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου είναι ζευγάρι από το 2009. Παντρεύτηκαν μετά από δύο χρόνια σχέσης και τον ίδιο χρόνο απέκτησαν την κόρη τους Αέλια. Ο γιος τους, Αριώνας γεννήθηκε το 2016.

«Εγώ με τον Κρατερό δεν νομίζω ότι πουλάμε το ζευγάρι. Δεν είναι συχνές οι αναφορές στην οικογένειά μας», είχε πει σε κοινή τους συνέντευξη η Κατερίνα Καραβάτου σχετικά με τη συνεργασία τους στην τηλεόραση. «Δεν το πουλούσαμε και ποτέ γενικότερα. Προφανώς είμαστε ζευγάρι και οικογένεια, το το ξέρουν όλοι. Δεν αισθανόμαστε ποτέ ότι πρέπει να αναφερθούμε παραπάνω σε αυτό ή να κάνουμε κάποια μορφής προώθηση ή διαφήμιση», συμπλήρωνε μιλώντας στο TV Έθνος ο Κρατερός Κατσούλης.

«Ίσως στην αρχή να ξεκίνησε έτσι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε είναι ότι εμείς είμαστε μαζί σε αυτήν την εκπομπή γιατί ταιριάζουμε και έχουμε έναν κοινό τόπο σε πάρα πολλά πράγματα, συνεννοούμαστε με έναν πολύ καλό τρόπο», κατέληγε η παρουσιάστρια για τη συνεργασία τους η οποία και επισήμως ολοκληρώθηκε σήμερα.