ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με μια ατάκα του εξόργισε τον Γρηγόρη Γκουντάρα κι από «Ευτυχείτε» έγιναν «Πολεμάτε»

Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τον τελευταίο καιρό, εμφανίζεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να σχολιάσει την τηλεοπτική επικαιρότητα. Η τηλεοπτική επικαιρότητα της Πέμπτης 3 Ιουνίου περιλάμβανε και την αποχώρηση του James Καφετζή από την εκπομπή “Love It”. Κι ο James Καφετζής και κυρίως ο ΣΚΑΪ έγινε το μήλον της έριδος ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε την υποστήριξή του στον James Καφετζή για την εμφάνισή του στην εκπομπή “Love It”. «Είναι ένας τυπικός James, με άποψη, με επιμονή στην άποψή του και δεν πρόσβαλε κανέναν», όπως σημείωσε. Μεταξύ άλλων μίλησε, διόλου κολακευτικά, για το κανάλι που τον φιλοξένησε, δηλαδή τον ΣΚΑΪ. «Είμαι εναντίον του να μετατρέπουν παρουσιαστές και συνεργάτες οι διοικήσεις, σε τ@@@@@@@ της παραγωγής και του καναλιού», σημείωσε. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μοιράστηκε τη δική του άποψη, σημειώνοντας ότι οι καλεσμένοι δεν πρέπει να πηγαίνουν σε εκπομπές που δεν θέλουν και σε αυτή την περίπτωση να το δέχονται και να το στηρίζουν και οι παρουσιαστές, όπως η Ιωάννα Μαλέσκου. Κι όλα κυλούσαν πολιτισμένα.

Όταν τελικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε σε νούμερα τηλεθέασης για την εκπομπή “Love It” και τον δημοφιλή καλεσμένο της, James Καφετζή, ο Γρηγόρης Γουντάρας τον ενημέρωσε ότι η τηλεθέαση δεν αυξήθηκε με την παρουσία του. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραπονέθηκε ότι τον διακόπτουν και η Κατερίνα Καινούργιου ηρέμησε αρχικά τα πνεύματα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το υπονοούμενο για τον ΣΚΑΪ και ο έξαλλος Γρηγόρης Γκουντάρας

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον τρόπο που τον έχουμε δει ιστορικά στην ελληνική τηλεόραση να λέει τις απόψεις του, προκαλώντας ενίοτε έντονες αντιδράσεις στους γύρω του, θέλησε να αφήσει ένα υπονοούμενο για τις φήμες που θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα να μετακομίζει τηλεοπτικά από το Open στον ΣΚΑΪ. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας το άκουσε και αντέδρασε. Το κλίμα στην εκπομπή γύρισε από την ευτυχία στην αμηχανία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

«Δε συγχίζομαι για τον James, άλλοι συγχίζονται για τον ΣΚΑΪ», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η σπίθα έγινε φωτιά όταν τον λόγο πήρε ξανά ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Αν έχεις εσύ κάποια απωθημένα», ξεκίνησε να λέει ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε: «Κανένα. Τα κακώς κείμενα θα λέω». Έπειτα ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε ξανά τον λόγο. Σε αυτό το σημείο για να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις, θα σου θυμίσω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεργαζόταν με τον ΣΚΑΪ στο φετινό “Big Brother” κι έπειτα η συνεργασία τους έληξε άδοξα.

«Για τη δεοντολογία μου δε μου έχει μιλήσει κανείς. Μη μου λες για ΣΚΑΪ. Εγώ πάντα λέω την άποψή μου. Μην το ξαναπείς, γιατί δε μου αρέσει», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Ευτυχείτε», Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Ανδρέα Μικρούτσικος «εξερράγη».

«Γιατί να μην το ξαναπώ; Θα μου πεις τι θα λέω; Το είπα την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα. Τώρα ξέρω αυτά που έχω διαβάσει», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας επέμεινε: «Μου το είπες και την προηγούμενη φορά».

«Την προηγούμενη φορά άκουσα πως πήγε συμπαθητικά το “House of Fame”. Και είπα όταν κάνεις το μαύρο άσπρο: “Τι γίνεται με σένα και τον ΣΚΑΙ;”. Και μετά από δυο μέρες το έγραφαν όλοι. Εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα και αν δουλεύαμε μαζί, θα σου έλεγα πήγαινε εκεί που είναι καλύτερα», συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να ηρεμήσει και πάλι τα πνεύματα λέγοντας: «Για όλους γράφονται διάφορα. Υπάρχει μια εκπομπή μέχρι τις 2 Ιουλίου στον αέρα. Και εγώ εύχομαι τα καλύτερα στον Γρηγόρη».

Οι δυο τους συνέχισαν να συζητούν πάνω από τη φωνή της Κατερίνας Καινούργιου και για ποιο «Ευτυχείτε» μου μιλάς. Μάλλον «Πολεμάτε» έπρεπε να γίνει γι’ αυτά τα λίγα λεπτά ο τίτλος. Στο τέλος βέβαια, όλα κατέληξαν σε γέλια.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μάλιστα έκανε πρόταση στην Κατερίνα Καινούργιου να πάει εκείνη στον ΣΚΑΪ και να μείνει εκείνος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας να κάνουν μαζί εκπομπή στο Open. Ελληνική τηλεόραση, το roller coaster των συναισθημάτων σε live μεταδόσεις.