ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Οριστικό «διαζύγιο» με το OPEN;

Open

Η Κατερίνα Καινούργιου φέτος είναι σίγουρα το δυνατό χαρτί της πρωινής ζώνης του Open. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Secret” της εφημερίδας «Παραπολιτικά» δεν θα παραμείνει δυνατό χαρτί στην ίδια τράπουλα, καθώς φαίνεται να έχει πάρει πλέον την απόφαση να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Κατερίνα Καινούργιου έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Alpha. Παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν από το OPEN, η Κατερίνα Καινούργιου φέρεται να είναι αποφασισμένη να βρεθεί σε νέο κανάλι την επόμενη σεζόν.

Οι φήμες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Σύμφωνα με αυτές, όχι μόνο η κεντρική παρουσιάστρια αλλά κι ολόκληρο το team της εκπομπης «Ευτυχείτε» με παραγωγό τον Νίκο Κοκλώνη βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Alpha, για να μπορέσει να μεταφερθεί σε αυτόν με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στις 17 Μαΐου πάντως, η παρουσιάστρια μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε» είχε διαψεύσει διακριτικά τις φήμες περί μεταγραφής της στο δυναμικό άλλου τηλεοπτικού σταθμού. «Επειδή διαβάζω κι εγώ άπειρα πράγματα μέσα στο Σαββατοκύριακο, μη πιστεύετε όσα διαβάζετε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου. «Άλλοι γράφουν ότι θα μείνω, άλλοι ότι θα φύγω, άλλοι ότι είμαι ήδη στον Άρη», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας επεσήμανε: «Θα έρθει η ώρα που θα τα μάθουμε όλα».

H Κατερίνα Καινούργιου εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha τις σεζόν 2010 ως 2016. Ξεκίνησε την πορεία της στον σταθμό μέσα από την εκπομπή «Δέστε τους», ενώ στον ίδιο σταθμό παρουσίασε τιςς εκπομπές «Καλοκαίρι παντού», «Όλα παίζουν» και «Λόγω TiVis», η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα.

«Με διώξανε από τον Alpha, έφυγα με άσχημες σχέσεις, δεν πήγε καλά η εκπομπή, μου λένε δεν έχουμε να σε αξιοποιήσουμε», έλεγε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Για την Παρέα», του Νίκου Μουτσινά, σχετικά με εκείνο το τηλεοπτικό «διαζύγιο». Από τότε, βέβαια, έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια κι έχουν αλλάξει πολλά. Κι ίσως αυτή να είναι μια καλή στιγμή ο κύκλος της με τον Alpha να ανοίξει και πάλι.