ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει με νέα σειρά στον Alpha. Το παρασκήνιο από το 2019

Papadakis Press

Αναβολές επί αναβολών και τελικά το «Room Service Πλιζ» θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Alpha την επόμενη σεζόν. Ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι ένα βήμα πριν τη συμφωνία, σύμφωνα με τη Real.

Το Room Service Πλιζ, τo οποίo υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας, είναι μία κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων. Θυμίζει Κόκκινο δωμάτιο, αλλά δεν θα είναι ούτε συνέχεια ούτε παραλλαγή της σειράς του Mega.

Αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του Alexander Hotel με τον Αλέξανδρο Ρήγα να υποδύεται τον Τάσο Τσαγανέα, διευθυντή του ξενοδοχείου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Βαλέρια Κουρούπη.

Room Service Πλιζ: Το «τότε» τρέιλερ

Η σειρά ήταν αρχικά να προβληθεί από τον ΣΚΑΪ, πίσω στο μακρινό 2019. Το Room Service Πλιζ είχε ανακοινωθεί, είχαμε μάλιστα δει και το τρέιλερ. Κι εκεί μείναμε. Γιατί κάτι άλλο πέρα από το τρέιλερ δεν καταφέραμε να δούμε.

Η απάντηση του Αλέξανδρου Ρήγα

Ο Αλέξανδρος Ρήγας, με επιστολή του Πρωινό, είχε τοποθετηθεί επί του θέματος. «Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ.

Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν “δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι”.

Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου. Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή “Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό”.

Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου. Έρχεται Αύγουστος. Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά.

Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ. Μετά τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, όπου και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες.

Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά. Στις 4 Οκτώβρη μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο ΣΚΑΪ μου ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς».

Από την πλευρά του ο ΣΚΑΪ ανέφερε ότι αποφάσισε να μην βγάλει τη σειρά στον αέρα γιατί δεν παραδόθηκε το πρώτο επεισόδιο μία εβδομάδα πριν την προβολή του, όπως είχε συμφωνηθεί.