ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ναταλία Γερμανού: Απάντησε στο γιατί δεν σχολίασε την κόντρα Κατερίνας Καινούργιου – Φαίης Σκορδά

Instagram.com/natalia_germanou/

Το πρόσφατο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά, με αφορμή τον δικό της σχολιασμό για τον τρόπο που η εκπομπή Super Κατερίνα κάλυψε μία άλλη κόντρα, αυτή μεταξύ του Αντρέα Μικρούτσικου και του trapper Light, απασχόλησε την τηλεοπτική πραγματικότητα, αλλά κάπως επιλεκτικά. Το θέμα που προέκυψε δεν σχολιάστηκε απ’ όλες τις τηλεοπτικές, ψυχαγωγικές εκπομπές. Σίγουρα δεν σχολιάστηκε από τις εκπομπές του Alpha (και όχι μόνο). Η Ναταλία Γερμανού σχολιάστηκε για τη «σιωπή» αυτή στο Twitter/Χ, όπου και έδωσε τη δική της, ειλικρινή απάντηση.

Η Ναταλία Γερμανού εξήγησε δημόσια τον λόγο για τον οποίο δεν συζητήθηκε το θέμα της κόντρας Καινούργιου – Σκορδά στην εκπομπή της, ήδη από το περασμένο σαββατοκύριακο, μιλώντας με χρήστες του Twitter/X. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, που το βράδυ της Κυριακής, 12 Νοεμβρίου, παρουσίασε στον Alpha και την εκπομπή Secret Song, την παραγωγή του πρώτου κύκλου της οποίας είχε αναλάβει η Barking Well Media, του Νίκου Κοκλώνη (εταιρεία παραγωγής και της εκπομπής Super Κατερίνα), εξήγησε ότι δεν ήταν εντολή παραγωγού, αλλά «εντολή», όπως έγραψε, καναλιού, η σιωπή της για το ζήτημα.

Ναταλία Γερμανού Twitter.com

«Άχνα για τα χαΐρια της Καινούργιου. Ομερτά. Εντολή παραγωγού, να υποθέσω. Κρίμα Ναταλία κι εσύ στα πλοκάμια του παραγωγού; Απογοήτευση», της έγραψαν και η Ναταλία Γερμανού που συνηθίζει να απαντά με ψυχραιμία στα σχόλια που της γίνονται στο Twitter/X, ανέφερε: «Δεν ήταν εντολή παραγωγού. Ήταν “εντολή” (έβαλα εισαγωγικά) καναλιού να μη δοθεί καμία συνέχεια από τις εκπομπές της ψυχαγωγίας. Πιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να το πω».

Σε άλλο σχόλιο που αναφερόταν και πάλι στο ζήτημα απορώντας «πώς γίνεται να λέγονται αυτά που ξεστόμισε η κυρία Καινούργιου και κανένας πλην ελάχιστων εξαιρέσεων (Μαγγίρα/ Τσουρός), να μην αντιδρούν;», η Ναταλία Γερμανού απάντησε με τον ίδιο τρόπο και εκφράζοντας κατανόηση για την απορία.

Ναταλία Γερμανού Twitter.com

«Κατανοώ την ερώτηση. Κατανοώ και την οργή που έχει κατακλύσει το timeline μου, από χτες. Το κανάλι στο οποίο εργάζομαι δεν επιθυμεί να δοθεί καμία συνέχεια στον αέρα. Ο “αέρας” της εκπομπής -όπως και η εκπομπή- δεν είναι ιδιοκτησία μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού είναι μία παρουσιάστρια που μοιράζεται δημόσια την άποψή της. Δεν είναι κάτι που αποφεύγει να κάνει, καθώς όπως έχει πει σε συνέντευξή της στο Kontra24 και τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη, νιώθει ότι πλέον έχει βρει τα τηλεοπτικά της πατήματα και το περιβάλλον που χρειαζόταν για να μπορέσει να εκφραστεί.

«Επιτέλους ενηλικιώθηκα, μεγάλωσα και δεν εννοώ βιολογικά. Βρήκα τα τηλεοπτικά μου πατήματα και το κατάλληλο ίσως περιβάλλον για να μπορέσω να εκφραστώ, να ανθίσω και να είμαι αυτό που ήθελα και που πάντα πίστευα ότι έπρεπε να είμαι. Ήμουν ένα πολύ δειλό πλάσμα τα προηγούμενα χρόνια. Μια γυναίκα που πάντα στις παρέες μου είχε τις ίδιες πεποιθήσεις, αλλά δημόσια δεν εκφραζόμουν. Δεν ξέρω αν ωρίμασαν οι καταστάσεις και τώρα πατάω γερά στα πόδια μου ή είναι αυτό που λένε “τώρα δε με νοιάζει πια”», είχε πει η Ναταλία Γερμανού.

Κι ίσως δεν τη νοιάζει να αποσιωπήσει τους λόγους που καμία φορά νιώθει να της επιβάλλουν να μην μοιραστεί την αποψή της, ποιος ξέρει;