ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

My Style Rocks: Tον πρώτο άνδρα που μπαίνει στο παιχνίδι τον γνώρισες στις οντισιόν του GNTM

Instagram.com/grmystylerocks

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό ότι το “My Style Rocks” θα εφαρμόσει την μεγαλύτερή του αλλαγή ως τώρα. Στο “My Style Rocks” ετοιμάζονται να διαγωνιστούν και άνδρες, με τον πρώτο από αυτούς να μπαίνει στο παιχνίδι από την ερχόμενη εβδομάδα. Η εκπομπή “Love It” με την Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε την ταυτότητά του και δεν σου είναι εντελώς άγνωστος.

Όπως ανέφερε ο Μάνος Μαγιάτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο πρώτος άνδρας που θα διαγωνιστεί στο “My Style Rocks”, το reality μόδας του σταθμού είναι ο Μηνάς Αηδόνης. Ο Μηνάς είναι μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος διατηρεί φιλική σχέση με την παλιά γνώριμη του παιχνιδιού “My Style Rocks”, Ιωάννα Τούνη. Πριν από κάποια χρόνια ήταν μάλιστα και οι δύο εργαζόμενοι σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε ο Μάνος Μαγιάτης, ο Μηνάς Αηδόνης απασχολείται σε νυχτερινά μαγαζιά και έρχεται να μπει στο “My Style Rocks” μετά από μία καλοκαιρινή σεζόν στη Μύκονο. Επιπλέον ανέφερε ότι ο ίδιος είχε λάβει μέρος σε γνωστό reality μοντέλων.

Ο λόγος φυσικά για το GNTM και οι προβλέψεις μας μόλις δικαιώθηκαν. Με το που έγινε γνωστή η είδηση πώς reality μόδας του ΣΚΑΪ θα διαγωνιστούν και αγόρια, ο νους μας πήγε αμέσως στα υποψήφια μοντέλα του GNTM που δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το σπίτι. Ένα από αυτά τα υποψήφια μοντέλα ήταν και ο Μηνάς Αηδόνης.

Ο Μηνάς Αηδόνης πριν το “My Style Rocks” είχε βρεθεί και στο GNTM

«Είμαι ο Μηνάς Αηδόνης, είμαι 26 χρονών και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Το πάθος μου είναι η μόδα, είμαι λίγο shopaholic. Με ενδιαφέρουν τα brand», έλεγε ο Μηνάς στην οντισιόν του. Όταν βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, ο Δημήτρης Σκουλός τον «ανέκρινε» για τα χρήματα τα οποία ξοδεύει στα ρούχα του, ενώ του αποκάλυψε ότι τον παρακολουθεί (χωρίς να τον ακολουθεί) στο Instagram.

Επιπλέον το υποψήφιο μοντέλο, δέχτηκε αρνητική κριτική για το hair look του. Εκεί αποκαλύφθηκε μία ακόμα διάσημη γνωριμία του, αυτή με την Άννα Αμανατίδου από τον δεύτερο κύκλο του GNTM. Ο Μηνάς Αηδόνης είναι φοιτητής οικονομικών και η παρουσία του στο “My Style Rocks” αν κρίνουμε από την οντισιόν του στο GNTM, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όσο για την πορεία του στο GNTM, ο Μηνάς Αηδόνης πήρε 4 όχι στην οντισιόν, ωστόσο οι κριτές του GNTM τον συμβούλευσαν να αφοσιωθεί στο Influencing μέσω των social media και να εκμεταλλευτεί τη φυσική αισθητική που έχει. Μάλλον τους άκουσε και είναι έτοιμος να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο κοινό.