ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το “My Style Rocks” βαδίζει στα χνάρια του GNTM. Άνδρες υποψήφιοι μπαίνουν στο παιχνίδι

Στιγμιότυπο από Gala του φετινού "My Style Rocks". Instagram.com/grmystylerocks

To reality μόδας του ΣΚΑΪ συνεχίζεται με ακόμα περισσότερες αλλαγές. Πρόσφατα είδαμε στο “My Style Rocks” τον Χάρη Χριστόπουλου να αποχωρεί από τη θέση του κριτή και να αντικαθίσταται από τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος μέχρι τώρα συμμετείχε μόνο στα Gala κάθε Κυριακή. «Ο Χάρης Χριστόπουλος δεν θα είναι κοντά μας, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων», είπε η Κατερίνα Στικούδη και πλέον ο Χάρης Χριστόπουλος θεωρήθηκε παρελθόν.

Οι αλλαγές όμως δεν σταμάτησαν εδώ. Ο Αλέξης Μίχας, στο Πρωινό, ενημέρωσε το κοινό για την επόμενη μεγάλη αλλαγή στο reality μόδας του ΣΚΑΪ. «Έρχεται μεγάλη ανατροπή στο “My Style Rocks”. Για πρώτη φορά θα δούμε άνδρες συμμετέχοντες. Το concept έχει γίνει ήδη σε άλλες χώρες του εξωτερικού. Από την επόμενη εβδομάδα μπαίνουν άνδρες στο “My Style Rocks”. O πρώτος παίκτες έρχεται στις οθόνες μας σε δύο εβδομάδες και σταδιακά θα έρθουν και άλλοι παίκτες», εξήγησε ο Αλέξης Μίχας.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος στο διαγωνιστικό κομμάτι δεν θα αλλάξει κάτι και οι άνδρες όπως και οι γυναίκες στο show θα συνεχίσουν να βαθμολογούν ο ένας τον άλλο και όλοι θα βρίσκονται τελικά μπροστά από την κριτική επιτροπή για να λάβουν τη δική της βαθμολογία.

Τα σχόλια περί πρωτοτυπίας του “My Style Rocks” από το Πρωινό

Με περιπαικτική διάθεση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Βαγγέλης Περρής σχολίασαν την «πρωτοτυπία» της ιδέας αλλά και τις ειδήσεις που θα ακολουθήσουν περί ερωτικών σχέσεων που θα δημιουργηθούν ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του reality μόδας του ΣΚΑΪ.

«Θέλουν να το ανανεώσουν, να κάνουν κάτι διαφορετικό και να δουν αν θα αρέσει και στο τηλεοπτικό κοινό», είχε σχολιάσει ο Αλέξης Μίχας. Αναμένουμε να δούμε τελικά την αντίδραση του κοινού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει επίσης το να δούμε ποιοι θα είναι οι άνδρες που θα διαγωνιστούν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. Κρίνοντας από τις δύο πρώην παίκτριες του Next Top Model του ΑΝΤ1 και του GNTM του Star που βρίσκονται ανάμεσα στις παίκτριες του “My Style Rocks” φέτος, δεν θα είναι παράξενο αν δούμε και τα πρώτα αγόρια που προσπάθησαν να εξασφαλίσουν θέση στο σπίτι του φετινού GNTM, να κάνουν το πέρασμά τους και από το πλατό του ΣΚΑΪ.