ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Love is in the GNTM: Τα 4 ζευγάρια και οι έρωτες που αρχίζουν να γεννιούνται στο παιχνίδι

Instagram.com/gntmgr Γιώργος Καλφαμανώλης

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου 2020 στο GNTM μία φωτογράφιση στην οποία οι παίκτες διαγωνίστηκαν σε ζευγάρια, έγινε η κατάλληλη ευκαιρία για να αρχίσει να αποκαλύπτεται on camera το ειδύλλιο μεταξύ του Σήφη και της Μαρινέλλας. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής τους, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Άγγελος Μπράτης και ο Γιώργος Καράβας που ήταν παρόντες, κατάλαβαν ότι μεταξύ τους υπάρχει χημεία. Τα γέλια των συμπαικτών τους καθώς τους σχολίαζαν και τα λόγια τα οποία κατέγραψε η κάμερα μεταξύ τους, φαίνεται να επιβεβαιώνουν πώς οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Τα δύο μοντέλα του GNTM έχουν κοινή καταγωγή καθώς η 19χρονη Μαρινέλα ήρθε στο παιχνίδι από το Ρέθυμνο και ο 20χρονος Σήφης από τα Χανιά. Οι δυο τους παραδέχθηκαν πως είναι καλοί φίλοι, ενώ ο Ηρακλής (που φημολογείται ότι επίσης διεκδικεί τη Μαρινέλα παρότι ο ίδιος ουδέποτε έκρυψε ότι είναι σε σχέση και είναι ερωτευμένος) της είπε ψιθυριστά: «Τι είστε;» για να του απαντήσει εκείνη γελώντας «Σκάσε».

Για την ιστορία πάντως να σε ενημερώσω ότι την καλύτερη φωτογραφία δεν την είχε το πρώτο από τα ζευγάρια που δημιουργούνται στο GNTM. Η καλύτερη φωτογραφία ήταν του Δημοσθένη και του Εμιλιάνο ενώ η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Ίριδα.

Τα on camera σχόλια συμπαικτών και κριτών του GNTM για τη Μαρινέλα και τον Σήφη

«Νομίζω ότι μεταξύ Σήφη και Μαρινέλας κάτι παίζει, δεν ξέρω. Το βλέπω στα μάτια τους κι ένας γύπας δεν κάνει ποτέ λάθος σε αυτά» σχολίασε ο Δημοσθένης, on camera ενώ ο Έντουαρντ δεν σταματούσε να γελάει όσο έλεγε πως: «Ναι, ο Σήφης και η Μαρινέλα είναι πολύ καλοί φίλοι, περνάνε χρόνο και στο σπίτι μαζί, κάνουν παρέα. Πιστεύω ότι θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα». «Κάτι βλέπω εγώ, κάποια χημεία» τους είπε ο Άγγελος Μπράτης. “Love is in the air” σημείωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Θέλεις κι άλλες επιβεβαιώσεις, λοιπόν;

Πάντως αυτό είναι το πρώτο από τα τέσσερα μέχρι στιγμής ζευγάρια τα οποία φημολογείται ότι δημιουργούνται στο reality μοντέλων του Star. Το δεύτερο ζευγάρι αποκαλύφθηκε όπως και το πρώτο στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open πριν από λίγες ημέρες. Πρόκειται για τον Εμιλιάνο και τη Μαρία Αγάπη.

Εμιλιάνο και Μαρία Αγάπη το δεύτερο από τα ζευγάρια του GNTM

«Έχουμε ένα love affair που θα μας απασχολήσει. Ο Eμιλιάνο και η Μαρία Αγάπη που είναι ένα μοντέλο που κρατά πιο χαμηλούς τόνους στο παιχνίδι. Αναπτύσσεται μεταξύ τους ένα μεγάλο αίσθημα το οποίο οι πηγές μου λένε ότι κρατάει μέχρι και αυτή τη στιγμή», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Ευτυχείτε». «Ξέρουμε αν έχουν βγει από το σπίτι, δεν θα το πούμε για να μη χαλάσουμε την προσμονή του κόσμου, αλλά ξέρω ότι είναι ακόμα μαζί», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, σημειώνοντας ότι ο Εμιλιάνο θεωρείται από τα φαβορί του GNTM.

Η Λία και ο Ανδρέας έχουν έρθει κοντά

Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκαν και στο τρίτο ζευγάρι του GNTM. «Το καινούργιο ζευγάρι είναι η Λία και ο Ανδρέας. Έρχονται πάρα πάρα πολύ κοντά», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Καθώς στο σπίτι δεν υπάρχουν κρυφές κάμερες, είναι πιο ελεύθεροι οι άνθρωποι να ζήσουν τον έρωτά τους. Γενικώς έχουν αγαπηθεί πολύ σε αυτό το σπίτι. Αυτό έχω να πω».

Ρασέλ και Έντουαρντ: Από φίλοι, ζευγάρι;

Το τέταρτο ζευγάρι έγινε γνωστό όταν η κάμερα του Πρωινού συνάντησε δύο πρώην παίκτες του GNTM, τον Παναγιώτη Πέτσα και την Αλεξάνδρα σε έξοδό τους. Το Πρωινό τους ζήτησε να σχολιάσουν τους έρωτες του GNTM και ένα ακόμα ζευγάρι αναδείχθηκε από τα λόγια της Αλεξάνδρας. Κι αυτό αποτελείται από τον Έντουαρντ και τη Ρασέλ.

«Έφυγα αρκετά νωρίς, οπότε δεν ξέρω αν έχουν δημιουργηθεί ζευγάρια και ποια είναι αυτά. Κάτι έχει πάρει το αυτί μου για τον Έντουαρντ και τη Ρασέλ, αλλά και αυτό όχι με πολύ σιγουριά. Η Ρασέλ είναι κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που δείχνει και είναι κρίμα, γιατί αδικείται. Αλλά προφανώς είναι κάποιος ρόλος που θέλει να στηρίξει μέχρι τέλους. Πιστεύω πως τον τελικό θα είναι ο Αιμιλιάνο, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής. Αυτή είναι η τριάδα μου», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα.

Ο Παναγιώτης από την άλλη σημείωσε ότι όσο ήταν στο παιχνίδι δεν είχε δει τους συμπαίκτες του να φλερτάρουν. «Όλοι μια παρέα ήμασταν και όλοι κάναμε χαβαλέ, όχι κάτι περισσότερο από αυτό» είπε ο Παναγιώτης του GNTM.