ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

“My Style Rocks” τέλος, σύμφωνα με το Πρωινό. Ενός λεπτού σιγή για την εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ

Η Έλενα Χριστοπούλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης, δύο από τους τρεις κριτές του "My Style Rocks". Instagram.com/grmystylerocks

Μπορεί να περίμενες μαζί με τη νέα κανονικότητα, στην οθόνη σου να επιστρέψουν και οι παίκτριες του “My Style Rocks”. Όπως δείχνουν όλα, άδικα περίμενες. Θα σταματήσουν φέτος τα debate για το αν η Κιάρα ντυνόταν μόνη της ή είχε τη βοήθεια στυλίστα στο παιχνίδι, οι «πολικές» βαθμολογίες του Στέλιου Κουδουνάρη κι η Έλενα Χριστοπούλου θα δει την μετάβασή της από coach μοντέλων σε κριτή στυλιστριών να ολοκληρώνεται πρόωρα. Ο Λάκης Γαβαλάς, είμαστε σίγουρες ότι απλά θα τινάξει τη σκόνη από τους ώμους του και θα πάει παρακάτω.

Η είδηση πώς το “My Style Rocks” κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ολοκληρωθεί, αποκαλύφθηκε από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Χθες δόθηκε εντολή να ξεστηθεί το σκηνικό του My Style Rocks που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το ξαναδούμε στους δέκτες μας. Από το σταθμό απέφευγαν να απαντήσουν, σίγουρα οι συντελεστές δεν γνωρίζουν, αλλά από τη στιγμή που χθες δόθηκε εντολή να ξεστηθεί το σκηνικό, τι να πω; Μπορεί να μην το κόψουν, να το πάνε πιο παραλιακά», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το “My Style Rocks” όπως και άλλα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, είχε διακόψει τα γυρίσματα του εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Παράλληλα με την απόφαση για την διακοπή των γυρισμάτων για λόγους προστασίας της υγείας των συντελεστών του, ο ΣΚΑΪ πήρε και την απόφαση να παρουσιάζει ένα αμιγώς ενημερωτικό πρόγραμμα το προηγούμενο διάστημα. Οι πρώτες ψυχαγωγικές εκπομπές που επέστρεψαν σε αυτό ήταν το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και το «Καλό Μεσημεράκι – Karantina Edition».

Οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση για το “My Style Rocks”

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν στην εντολή αυτή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι δεν τους γνωρίζει όλους. «Ένας από τους λόγους είναι ότι εξαιτίας της απαγόρευσης των πτήσεων ανάμεσα σε Ελλάδα – Τουρκία δεν μπορούν να έρθουν οι αντιπρόσωποι της Acun Medya εδώ να ελέγξουν το αποτέλεσμα και να έχουν την επιμέλεια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια όλοι συμφώνησαν ότι όταν ένα σκηνικό ξεστήνεται αυτό σημαίνει πρακτικά, για λόγους budget και το τέλος μιας εκπομπής. Όπως σημείωσε η Φαίη Σκορδά, συντελεστές της εκπομπής επικοινώνησαν επί τόπου με την κριτή του “My Style Rocks”, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία σημείωσε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για το θέμα. Μένει να περιμένουμε, λοιπόν, την επίσημη τοποθέτηση του σταθμού.

Σου θυμίζω ότι αυτή είναι η τρίτη σεζόν για το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Ήταν παράλληλα ο πρώτος κύκλος του “My Style Rocks” στον οποίο χρέη παρουσιάστριας είχε αναλάβει η Κατερίνα Στικούδη. Είχε επίσης αλλάξει η σύνθεση της επιτροπής με το μόνο γνωστό πρόσωπο από το παρελθόν που παρέμεινε σε αυτήν να είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης. Τις καρέκλες των κριτών είχαν αναλάβει και οι Έλενα Χριστοπούλου και Λάκης Γαβαλάς.