ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

My Style Rocks: Ο Λάκης Γαβαλάς αποχωρεί και ανακοινώνει τον αντικαταστάτη του

instagram.com/lakis.gavalas/

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν μία από τις αποκαλύψεις της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν. Ως κριτής του My Style Rocks ξεχώρισε για τις γνώσεις, το χιούμορ και την ευγένειά του.

Ο Λάκης Γαβαλάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στο My Style Rocks καθώς οι θεατρικές υποχρεώσεις που θα έχει την ερχόμενη χρονιά δεν θα του το επιτρέψουν.

Μάλιστα, έδωσε και είδηση αφού αποκάλυψε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Ο Χάρης Χριστόπουλος δεν θα βρίσκεται στο Happy Day αλλά στη γνώριμη θέση της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks.

«Αγαπημένοι μου ακόλουθοι καλησπέρα. Μια είδηση σας τάραξε σήμερα, αυτή του ότι δεν θα καθίσω στην καρέκλα του κριτή στο My Style Rocks αυτήν την σεζόν και είχα αρκετά DM για διευκρινίσεις.

Ναι λοιπόν είναι γεγονός. Λόγω αρχικά κάποιων θεατρικών υποχρεώσεων που τυγχάνει να συμπίπτουν με το σόου, αλλά και οι συνθήκες κορονοϊού κλπ με κάνουν να αντικατασταθώ με τον φίλο μου και καταξιωμένο φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο αλλά και γνώστη του σόου μιας και ξαναύπηρξε κριτής του.

Είμαι σίγουρος ότι μαζί με την γλυκεία Έλενα Χριστοπούλου και τον ενσωματωμένο με το σόου αγαπημένο Στέλιο Κουδουνάρη, θα είναι κάτι που κανένας τηλεθεατής δεν πρέπει να χάσει. Για αυτούς που αναρωτιόνταν τι θα φορούσα στο πρώτο γύρισμα, ιδού εδώ σε αυτήν την φωτογραφία. Καλή επιτυχία σε όλες τις διαγωνιζόμενες.» έγραψε στην ανάρτηση του ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Χάρης Χριστόπουλος μιλώντας στη Real είχε αναφέρει σχολιάζοντας το My Style Rocks με την προηγούμενη σύνθεσή του: «Είναι καταπληκτική η σύνθεση φέτος. Νομίζω πως η παραγωγή έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Μετά την πρώτη χρονιά, που ομολογουμένως ήταν και η πιο επιτυχημένη, καλύτερα δεν γίνεται».