CELEBRITIES

O χείμαρρος Λάκης Γαβαλάς για τον άγνωστο γάμο του, την κόντρα με τον Σαμαρά, τη φυλακή και το μέλλον του

Instagram.com/lakis.gavalas

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μοιάζουν με χείμαρρο. Φουσκώνουν, ξεσπάνε, ξεφουσκώνουν. Παίρνουν ανάσα, τα λένε δίχως σημεία στίξης, σωπαίνουν για να πάρουν την επόμενη ανάσα τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Λάκης Γαβαλάς. Ο σχεδιαστής μόδας και μέχρι πρότινως κριτής του “My Style Rocks”, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη. Ο χείμαρρος πήρε μπρος με το καλημέρα σας.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τα σχόλια που τόσο καιρό έχει ανταλλάξει με τον Τρύφωνα Σαμαρά τον οποίο «έσφαξε με το γάντι», για την 15μηνη φυλάκισή του στον Κορυδαλλό, αλλά και για τον άγνωστο γάμο του με μία γυναίκα από τη Σουηδία και το παιδί που έχασαν. Ο σχεδιαστής μόδας επιβεβαίωσε το τέλος του “My Style Rocks” και μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και οι άνθρωποι με περιεχόμενο

Ξεκίνησε με το θέμα για τον Τρύφωνα Σαμαρά. Το θέμα είχε προκύψει μετά από μία εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2OU του Open. Η «κόντρα» τους σχολιάστηκε ανάμεσα σε κουβέντες για ανθρώπους με περιεχόμενο «Από το a ως το z» που ο Λάκης Γαβαλάς παρακολούθησε πώς περνούν την καραντίνα. Ανθρώπους που «βάφουν το νύχι τους κάποια στιγμή της ημέρας αλλά διαβάζουν και ποιήματα και ο Leonard Cohen είναι μια μουσική που πάντα θέλουν να ακούνε» και που τον επανέφεραν σε μία πραγματικότητα στην οποία ο Λάκης αναζητά αυτό το συνολικό της αλφαβήτου περιεχόμενο. Είπαμε ο Λάκης Γαβαλάς, είναι χείμαρρος.

Όσα είπε σχολίασε την επομένη η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ανάμεσα, λοιπόν, σε αυτά τα σχόλια είπε πιο συγκεκριμένα: «Το σχόλιο που έκανα, ήταν για την εμφάνισή του, όχι για τον ίδιο τον Τρύφωνα. Δημιουργήθηκε κάτι, γιατί εξαιτίας της καραντίνας δεν υπήρχαν stories να γράψουν τα μέσα ενημέρωσης και έπρεπε να φτιάξουν μια ιστορία. Αυτό το αποτέλεσμα που βγήκε, μου φάνηκε λίγο φτηνό και κάπως κιτς αλλά δεν είπα ποτέ ότι είναι κιτς ο Τρύφωνας. Δεν με ενδιαφέρει να τον πω ούτε συμπαθή, ούτε τίποτα, αυτό το ξέρουν αυτοί που τον επιλέγουν. Βέβαια δεν έχει αυτό το περιεχόμενο που είπα πριν αλλά είναι οκ, είναι σε ένα από τα γράμματα. Μπορεί να είναι στο Γ ή στο Δ ή να είναι και φθόγγος». Τα συμπεράσματα δικά σου. Έναν χείμαρρο άλλωστε δεν μπορείς να τον ερμηνεύσεις, παρά μόνο να τον παρατηρείς.

Λάκης Γαβαλάς: «Η φυλακή μου δεν ήταν μόνο ο Κορυδαλλός»

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην περιπέτεια που τον οδήγησε για 15 μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού. Όπως εξήγησε βρέθηκε στη φυλακή επειδή κινούνταν ανάμεσα σε λάθος ανθρώπους.

«Στο κελί είχα βρεθεί όταν ήμουν σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο και ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος και έπαιρνα στην Ελλάδα να συμβουλευτώ για οικονομικά θέματα τα δικά μου στελέχη και δεν ήταν ποτέ στη θέση τους, ή ήταν κι έλεγαν “Πες στον βλάκα ότι δεν είμαστε εδώ”. Εγώ ζούσα στο κελί του υπέροχου ξενοδοχείου και δεν είχα όρεξη, ενώ στη φυλακή μπορεί να ήθελα να φάω και τη φασολάδα μου. Στη Γαλλία, την Αγγλία ή όπου αλλού ήμουν, μπορεί να μην είχα όρεξη να φάω το χαβιάρι. Ήταν η κούραση και η απελπισία και η ένταση τόσο μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Είχα τυφλή εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου. Έβγαζα χρήματα για ξένες εταιρείες, μεγάλα ποσά. Και φαντάσου δεν με είχαν ειδοποιήσει πως δεν καταθέτουμε το ΦΠΑ στο κράτος και έγινε ό,τι έγινε», είπε ο σχεδιαστής μόδας. «Η φυλακή μου δεν ήταν μόνο ο Κορυδαλλός. Είχα φυλακίσει τον εαυτό μου πολύ πριν μπω στην κανονική φυλακή. Αλλά να τιμωρηθούμε τόσο πολύ, όπως παράδειγμα η αδελφή μου, ήταν άδικο», τόνισε.

«Μπήκα στη φυλακή Λάκης και βγήκα ως κύριος Γαβαλάς»

«Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά. Μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας. Μετά από ένα τρίμηνο, όταν και οι δικηγόροι έλεγαν θα βγω δεν θα βγω, λέω “παιδιά, εδώ καθόμαστε μέχρι το 18μηνο”. Γιατί δεν ήμουν ακόμη φυλακισμένος, ήμουν υπόδικος. Ξαφνικά έκανα τις γυμναστικές μου, έκανα τα πάντα και έβλεπα όλους τους άλλους σαν κομπάρσους. Για αυτούς ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Βουγιουκλάκη τους, η Καρέζη τους και πολλές φορές ο Φούντας τους», σημείωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Κάπου εκεί ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε ότι δούλεψε στον κήπο των φυλακών ενώ σκότωνε τις κατσαρίδες στο κελί του με την Vogue. «Μου φέρθηκαν όλοι πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κος Γαβαλάς», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο άγνωστος γάμος και η ατυχής εγκυμοσύνη

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πώς υπήρξε παντρεμένος με μία Σουηδέζα για 9 χρόνια. Μάλιστα παρολίγον να γίνει και πατέρας μαζί του. «Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας που βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα σαν χορευτής. Εκείνη ήταν μοντέλο. Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, παντρευτήκαμε», είπε ο Λάκης Γαβαλάς και το κοινό μεταφέρθηκε σε μια άλλη κοσμοπολίτικη πάντα περίοδο της ζωής του.

Η εγκυμοσύνη της συζύγου του διακόπηκε αναγκαστικά λόγω ενός προβλήματος υγείας που προέκυψε κατά τη διάρκειά της, όπως είπε ο Λάκης Γαβαλάς. «Φαντάσου πως τώρα θα είχα έναν γιο που θα ήταν πάνω από 40 ετών», είπε στην Ελεονώρα Μελέτη ο Λάκης Γαβαλάς.

Το “My Style Rocks” και το μέλλον

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο τέλος του “My Style Rocks” σημειώνοντας πως: «Δεν θα συνεχιστεί το My style rocks και φαντάσου το έμαθα μόλις σήμερα». Για τα μελλοντικά του σχέδια τόνισε πώς παρά το γεγονός ότι υπάρχει κατάσχεση από το κράτος για όποιο εισόδημα αποκτά υπάρχουν ξένες εταιρείες που συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται. «Έχασα τα πάντα και έχω κάνει από το μηδέν δυο τρεις δουλειές», ανέφερε χαρακτηριστικά. Επιπλέον επιβεβαίωσε την είδηση που τον θέλει να έχει δεχθεί πρόταση για του χρόνου να ανέβει για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή, στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».

Τα σχόλια στο Twitter

Το ότι χαρακτήρισα τον Λάκη Γαβαλά χείμαρρο δεν ήταν τυχαίο. Έτσι τον αντιμετώπισαν και οι χρήστες του Twitter που παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουνίου την εκπομπή «Μεσάνυχτα». Ο ακατάπαυστος σχεδόν λόγος του, το “pause” που αδυνατούσε να «πατήσει» η Ελεονώρα Μελέτη και η ομοιότητα του ύφους του Λάκη όσο διηγείται ιστορίες με εκείνο της Ντένης Μαρκορά, όλα σχολιάστηκαν. Δες τα πιο χαρακτηριστικά και αστεία tweets παρακάτω.