ΣΠΙΤΙ

Το διαμέρισμα του Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι rocks (ξεκάθαρα)

instagram.com/lakis.gavalas

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην φετινή τηλεοπτική σεζόν. Εδώ και πολύ καιρό μένει σπίτι κι εμείς έχουμε τη χαρά να «μπούμε» για λίγο στο σαλόνι του.

Ο Λάκης Γαβαλάς μένει πια σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι με θέα στην εκκλησία του Αγίου Διονύσιου του Αρεοπαγίτη.

Η διακόσμηση του σπιτιού αντικατοπτρίζει τον πληθωρικό χαρακτήρα του. Το minimal δεν είναι μια λέξη που μπορεί να σταθεί δίπλα στο όνομά του.

Το σκούρο γκρι είναι κυρίαρχο τόσο στους τοίχους όσο και στα έπιπλα. Όσο για τα διακοσμητικά ο Λάκης Γαβαλάς χρησιμοποιεί τα καπέλα και τις τσάντες του. Σου λέει από το σπίτι δεν βγαίνω κάπου να πιάσουν τόπο κι αυτά.

«Μια φορά κι έναν καιρό είχα ένα όμορφο σπίτι πρώτα στο λιβάδι κι ύστερα στην πόλη. Το έφτιαξα με τον καλύτερο αρχιτέκτονα, έβαλα τα καλύτερα έπιπλα και την κουζίνα μου θα τη ζήλευαν και τα καλύτερα εστιατόρια.

Η φιλοδοξία μου όμως να γίνω μεγάλος και τρανός, να κάνω ταυτόχρονα τρεις δουλειές, να ταξιδεύω πολύ, με έκαναν να μην το απολαμβάνω σχεδόν καθόλου. (…) Τώρα με τις υπέροχες πιτζάμες μου, τις κρέμες μου και τα αρώματά μου, απολαμβάνω επιτέλους το σπίτι μου» ανέφερε πριν από λίγες ημέρες με αφορμή τον κορονοϊό.