ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

My Greece: Η Δέσποινα Βανδή μάς προσκαλεί να γνωρίσουμε την Ελλάδα

Με κεντρικό άξονα τη γνωριμία μας με φιλόξενους ανθρώπους, γεύσεις, συνταγές, ξεχωριστούς προορισμούς, μοναδικά μονοπάτια, ήθη, έθιμα και παραδόσεις αναλλοίωτα στον χρόνο, έρχεται το «My Greece» με ξεναγό τη Δέσποινα Βανδή. Η ίδια μας προσκαλεί να γνωρίσουμε ξανά την Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Το «My Greece», λοιπόν, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και
Κυριακή στις 18:40 στο MEGA. Η Δέσποινα Βανδή ξεκινάει με ένα μαγευτικό ταξίδι στο πολύχρωμο σύμπαν των Καλαβρύτων.

Δέσποινα Βανδή

Το «My Greece» με τη Δέσποινα Βανδή ξεκινάει από τα Καλάβρυτα

Η Δέσποινα Βανδή μας «ανεβάζει» στην κατάλευκη κορυφή του Χελμού με μαγευτικές εικόνες που κόβουν την ανάσα και μοιράζεται μαζί μας καλά κρυμμένα μυστικά. Συνταξιδιώτης σε αυτό το ταξίδι η καλή της φίλη και αγαπημένη ηθοποιός, Παρθένα Χοροζίδου, που με κέφι και διάθεση για περιπέτεια μας οδηγούν στο παρελθόν και το παρόν αυτής της ιστορικής πόλης. Με γεύσεις γλυκές και συνταγές απροσδόκητες, για σίγουρη επιτυχία.

Δέσποινα Βανδη

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 18:40, η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τη βόλτα της στα Καλάβρυτα με μία εκπομπή πλημμυρισμένη από άρωμα και γεύση βουνού και γλυκιά σαν ροδοζάχαρη. Η ίδια, μας ξεναγεί στο ωραιότερο Πλατανόδασος για να μας δείξει πέστροφες που «τραγουδούν σαν πουλιά». Μαζί με την Παρθένα Χοροζίδου «βουτούν» 40 μέτρα κάτω από το έδαφος και ανακαλύπτουν το παραμυθένιο Σπήλαιο των Λιμνών. Ακολουθούν τη γραμμή του περίφημου Οδοντωτού και αποκαλύπτουν την θρυλική πρώτη «ατμομηχανή».

Δέσποινα Βανδή

Το «My Greece» μάς ταξιδεύει όχι μόνο στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον των Καλαβρύτων αλλά και σε ολόκληρο το σύμπαν. Μέσα από το δεύτερο μεγαλύτερο τηλεσκόπιο της ηπειρωτικής Ευρώπης, τον Αρίσταρχο.

Το «My Greece» από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές από Ελλάδα. Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, ως έμπειρη «ξεναγός» στέλνει σε όλους μας την ίδια πρόσκληση… Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί!