ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε τις πιο ωραίες φωτογραφίες της κόρης της, Μελίνας. Ο απολογισμός της για τα «17 χρόνια μαμά»

Papadakis Press Εξωτερικός συνεργάτης

Μια κοινή τους στιγμή από το παρελθόν που δεν είχαμε δει ως τώρα αλλά και στιγμιότυπα στα οποία η Μελίνα Νικολαΐδου μοιάζει πολύ στη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, μοιράστηκε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Δέσποινα Βανδή είχε την πιο ευχάριστη αφορμή για να δημιουργήσει ένα φωτογραφικό album με πρωταγωνίστρια την κόρη της, καθώς η Μελίνα Νικολαΐδου γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έγιναν γονείς πριν από 17 χρόνια. Τότε ήταν που στη ζωή τους μπήκε για πρώτη φορά η Μελίνα τους. Λίγα χρόνια αργότερα, ο γιος τους Γιώργος, ήρθε να κάνει την οικογένειά τους, τετραμελή. Η τραγουδίστρια θέλησε να γιορτάσει δημόσια τα γενέθλια της κόρης της και μαζί τα 17 χρόνια που η ίδια είναι μητέρα.

«Δευτέρα, Τρίτη, Κυριακή, Πάσχα, καλοκαίρι, Χριστούγεννα, Άνοιξη, και πάλι Δευτέρα…», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή της. Η Δέσποινα Βανδή. Συνέχισε κάνοντας τον απολογισμό της στο κεφάλαιο μητρότητα. «17 χρόνια πέρασαν στο άχρονο του χρόνου. 17 χρόνια μάνα. 17 χρόνια σωστά και λάθη με ένα και μόνο σκοπό, να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου, με σεβασμό στο συνάνθρωπο τη διαφορετικότητα και το περιβάλλον που ζει και αναπνέει», έγραψε η τραγουδίστρια.

Η Μελίνα στην πρώτη της φωτογραφία βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρα της. Μικρή, όπως σπάνια την έχουμε δει, μιας και οι γονείς της είχαν επιλέξει να μη δείχνουν το πρόσωπο των παιδιών της στα ΜΜΕ. «Η αναγνωρισιμότητα είναι σε κάποιες περιπτώσεις μια συνθήκη που δεν μπορείς πάντα εύκολα να τη διαχειριστείς. Σε αποπροσανατολίζει. Τους έχουμε εξηγήσει ότι η δημοφιλία θα έρθει, αν είναι να έρθει, αργότερα για άλλους λόγους και όχι γιατί είναι τα παιδιά μας. Και ότι γίνεται καθαρά για λόγους προστασίας δικής τους. Δεν έχουν ξαναρωτήσει τίποτε άλλο πέρα από αυτό.», έλεγε σε συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή για εκείνη την απόφαση.

H Δέσποινα Βανδή για την δύσκολη περίοδο μετά τη γέννηση της Μελίνας

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει για την περίοδο που η κόρη της ήρθε στη ζωή και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε.«Όταν γέννησα τη Μελίνα ήμουν στο “Γεια”. Εκεί ζορίστηκα πάρα πολύ γιατί δεν μπορούσα να αφήσω τη δουλειά μου αλλά δεν ήθελα να αφήσω και το παιδί μου. Και όταν λέω να αφήσω εννοώ ότι πήγαινα δύο φορές τη μέρα στο πάρκο. Πριν τον πρωινό ύπνο και πριν τον βραδινό. Εκεί ήμουν ράκος. Είναι μια περίοδος που τη θυμάμαι. Ήμουν με μαύρους κύκλους. Δεν άργησε όμως ο καιρός που η νύχτα έγινε τέσσερις μέρες, τρεις μέρες και σε τελική ανάλυση δεν ήταν δώδεκα μήνες. Μπορούσα να βρω τις ισορροπίες. Δεν ήθελα επίσης με τα παιδιά μου να ασχολούνται άλλοι. Ήθελα να είμαι εγώ πάνω από αυτά», σημείωνε μιλώντας στην εκπομπή DoT.

Τα χρόνια πέρασαν και η αφοσίωση της στο να μεγαλώσει τα παιδιά της με τον τρόπο που περιγράφει στην ανάρτησή της, όπως φαίνεται απέδωσε καρπούς. Η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε άλλωστε στο περιοδικό Celebrity ότι η σχέση που έχτισε με την κόρη και τον γιο της είναι εξαιρετική. «Έχω εξαιρετική σχέση μαζί τους και έχω αφιερώσει άπειρες ώρες χτίζοντάς την. Υπήρξαν στιγμές που τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα, που είχα γονατίσει από την κούραση και τα νεύρα, έκλαιγα με το παραμικρό -κυρίως στην πιο παιδική τους ηλικία- και έλεγα ότι δεν θα αντέξω άλλο. Παρόλο όμως που υπήρχε η εναλλακτική της βοήθειας, ήθελα να είμαι εγώ η βασική πηγή φροντίδας τους μέρα-νύχτα. Εύχομαι λοιπόν μεγαλώνοντας να πουν “η μάνα μας ήταν μια καλή μάνα”. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για εμένα», σημείωνε η Δέσποινα Βανδή.