ΣΠΙΤΙ

Μόλις δεις το σπίτι της Dakota Johnson στο Los Angeles θα σε πιάσει ζήλια μεγάλη

Invision/AP Joel C Ryan

Η Dakota Johnson, κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson, ανοίγει τις πόρτες του σπιτιού της στο Los Angeles της California στο περιοδικό Αrchitectural Design.

Η έπαυλη της Dakota Johnson δεν μοιάζει με τα περισσότερα σπίτια των διασήμων του Hollywood. Μην περιμένεις να δεις κάτι υπερφίαλο.

Μετακόμισε το 2015. Ήταν το δεύτερο σπίτι που είδε και το πρώτο που αγόρασε. Ερωτεύτηκε το πράσινο και τα μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν στον ήλιο να μπαίνει μέσα στο σπίτι

Τα περισσότερα έπιπλα του σπιτιού είναι vintage, όπως ο μεγάλος καναπές στο σαλόνι. Το handmade τραπέζι στην τραπεζαρία «δένει» απόλυτα με το υπόλοιπο σύνολο.

Ξύλο, τούβλα και γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν. Η πράσινη κουζίνα είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα σημεία του σπιτιού. «Αγαπώ να μαγειρεύω. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα lime» θα πει η Dakota Johnson.

«Έχω διάφορα σετ από φλιτζάνια και πιατάκια που δεν χρησιμοποιώ ποτέ γιατί είναι πανέμορφα και κουλ και δεν θέλω να τα πειράζω», δηλώνει.

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι μία νοητή συνέχεια του εξωτερικού χώρου. «Είναι η άγκυρά μου. Θυμίζει δεντρόσπιτο πάνω σε ένα πλοίο» θα πει στην κάμερα η ηθοποιός.

Στην αυλή του σπιτιού θα συναντήσει κανείς μία πισίνα, ξαπλώστρες, ψηλά μπαμπού, λεμονιές και πορτοκαλιές. Σε μία γωνία, μάλιστα, υπάρχει και μία ξύλινη τραπεζαρία η οποία είναι φτιαγμένη από το γιότ του Winston Churchill.