ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μυριέλλα Κουρεντή: Ο σύντροφός της μιλά ξανά για το ειδύλλιό της με τον Γιώργο Κατσαούνη

Instagram.com/myriella_kourenti_official

Όσοι παρακολούθησαν το Survivor το βράδυ της Κυριακής 9 Ιανουαρίου είδαν το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη να φτάνει την πρώτη του τηλεοπτική κορύφωση με ένα φιλί που άφησε άφωνους τους συμπαίκτες τους. Η Μυριέλλα Κουρεντή, ωστόσο, στο επεισόδιο της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου, μιλά στην κάμερα της παραγωγής για τον σύντροφό της, μουσικό, John Lygnos.

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Όταν είμαι μαζί του, είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι… Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως, είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι, τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever», λέει η Μυριέλλα Κουρεντή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, για τον σύντροφό της. Ο Γιώργος Κατσαούνης στο ίδιο επεισόδιο αναφέρεται στην ηθοποιό και παραδέχεται δημόσια ότι είναι ερωτευμένος μαζί της.

Ένα «Τι έγινε ρε παιδιά;» πλανάται στον αέρα με όσα συμβαίνουν στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κι εγώ αντί να ξεδιαλύνω το μυστήριο θα ρίξω κι άλλο λάδι στη φωτιά. Ο John Lygnos, μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello για τη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή και σχολίασε τα όσα παρακολουθεί κι εκείνος από την οθόνη του σε σχέση με το ειδύλλιο της συντρόφου του και του συμπαίκτη της στο Survivor.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της», είπε αρχικά ο John Lygnos για τη Μυριέλλα Κουρεντή. Η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor όντως έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με την κριτική της ομάδας της, για την οικειότητα που έχει με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», πρόσθεσε ο μουσικός.

Πώς σχολιάζει ο John Lygnos τη σχέση που έχουν αναπτύξει η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης

Στη συνέχεια ο John Lygnos κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση που έχει αναπτύξει η σύντροφός του, Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor με τον Γιώργο Κατσαούνη. Και κατά τον ίδιο, αυτή είναι η μόνη απάντηση που χρειάζεται να δοθεί.

«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο. Θα ήθελα να στέλνετε όλοι θετικές σκέψεις στη Μυριέλλα, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά το αξίζει. Αυτές είναι οι απόψεις μου και θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ», είπε ο John Lygnos.

Και μένω να αναρωτιέμαι αν ο ένας έβαζε τον εαυτό του στη θέση του άλλου και αντιμετώπιζε τα πάντα με την κατανόηση που δείχνει ο John Lygnos στις δύσκολες συνθήκες του Survivor και τη σύντροφό του, μήπως ο κόσμος μας ήταν κάπως πιο ανεκτικός;