ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή δηλώνει ψύχραιμος για τη σχέση της με τον Κατσαούνη. Βαλάντη ακούς;

Instagram.com/myriella_kourenti_official

Η αντιπαράθεση και οι λογομαχίες με τον Βαλάντη, με αφορμή τις σχέσεις που έχει αναπτύξει η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, έχουν σταθεί δύο πολύ καλές αφορμές για να βρεθεί το όνομα της παίκτριας του Survivor, στις top αναζητήσεις όσον αφορά το reality επιβίωσης, καθώς έχει μπει στο στόχαστρο.

Θέση σε όλες αυτές τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα ήδη από τα πρώτα κι όλας επεισόδια του Survivor – και με αποκορύφωμα το φυλαχτό που της δώρισε ο Γιώργος Κατσαούνης, το οποίο θα κρατήσει κρυφό από τους συμπαίκτες της – παίρνει για πρώτη φορά ο σύντροφός της.

«Αυτός είναι ο σταυρός, ο σπασμένος σταυρός που φορούσε μέχρι τώρα σε όλους τους αγώνες ο Γιώργος Κατσαούνης. Μου τον έδωσε όταν φεύγαμε από το συμβούλιο χθες. Ίσως θεώρησε ότι το κοχύλι δεν είναι αρκετό. Η αλήθεια είναι πως θα τον φοράω. Γιατί πιστεύω στην απόλυτα θετική ενέργεια και την καλοσύνη αυτού του ανθρώπου. Θα προτιμούσα να μην το πω σε κανέναν από την ομάδα μου για να μην προκαλέσω γι’ άλλη μια φορά κάτι που δεν θα ήθελα κι ελπίζω να μπορέσω να του το ανταποδώσω. Να του δώσω, ίσως κάτι δικό μου», υπενθυμίζουμε ότι είχε αναφέρει η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή σχολιάζει το φλερτ του Survivor με πρωταγωνίστρια την ίδια

Σε περίπτωση που σου διέφυγε, λοιπόν, ή δεν το γνώριζες καν, η Μυριέλλα Κουρεντή διατηρεί σχέση εκτός Survivor και τον σύντροφό της μπορείς να τον θαυμάσεις και σε ορισμένες από τις αναρτήσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα πως είχε επικοινωνία με τον Γιάννη Λιγνό, προκειμένου ο ίδιος να κάνει δηλώσεις σχετικά με το φημολογούμενο φλερτ ανάμεσα στον αγρότη από τα Φάρσαλα και τη σύντροφό του. Όπως σχολίασε ο ίδιος, μέχρι στιγμής διατηρεί την απόλυτη ψυχραιμία καθώς εμπιστεύεται την αγαπημένη του, Μυριέλλα Κουρεντή.

H Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιάννης Λιγνός.

 

Η απόλυτη εμπιστοσύνη στη Μυριέλλα Κουρεντή

«Είναι ψύχραιμος προς το παρόν αυτός ο άνθρωπος. Εγώ κατανοώ ότι είναι μία καλά δομημένη σχέση», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος που αποκάλυψε πως διατηρεί επαφές με τον Γίαννη Λιγνό από τότε που η Μυριέλλα Κουρεντή έφυγε για τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, για τις ανάγκες του Survivor. Τα συμπεράσματα δικά σου, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις.