ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef- το απόλυτο spoiler: Αυτός είναι ο νικητής του παιχνιδιού

instagram.com/masterchefgr

Στις αρχές Απριλίου η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό» είχε αναφέρει πως έχουν γυριστεί οι δοκιμασίες του τελικού του MasterChef.

Οι προηγούμενοι τελικοί του MasterChef ανάδειξαν τον νικητή σε ζωντανή μετάδοση και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής το ίδιο θα συμβεί και φέτος χωρίς όμως να έχει προηγηθεί δοκιμασία σε κάποια χώρα του εξωτερικού.

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα spoilers οπότε αν θέλεις να διατηρήσεις το σασπένς και να μην μάθεις τίποτα, είμαστε αναγκασμένοι να πούμε αντίο. Διάβασε ποιες είναι οι καλύτερες αντηλιακές κρέμες με χρώμα και τέλεια υφή.

Η τελική 4άδα του MasterChef

Αφού έφυγαν όσοι έπρεπε συνεχίζουμε. Τα spoilers λένε πως στους τέσσερις θα βρίσκονται Δημήτρης Μπέλλος, Μαρία Μπέη, Σταύρος Γεωργίου και Σταύρος Βαρθαλίτης.

Δημήτρης Μπέλλος

Σταύρος Γεωργίου

Μαρία Μπέη

Σταύρος Βαρθαλίτης

Από όσα έχουν διαρρεύσει ο Δημήτρης αποχωρεί και στην τριάδα μπαίνει η Μαρία, η οποία έκανε μαγειρικά άλματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη, να τα λέμε κι αυτά, να τα επισημαίνουμε.

Η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» αποκάλυψε ποιος από τους δύο Σταύρους θα είναι ο νικητής του φετινού MasterChef.

Η αποκάλυψη του νικητή

«Πάμε να δούμε τι θα γίνει στον τελικό. Θα δώσω το spoiler της χρονιάς. Ξέρουμε ήδη ότι στον τελικό θα είναι ο Σταύρος και ο Σταυρής. Θα έχουν δύο δοκιμασίες. Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο και νικητής θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι ”μενού αντιγραφής” νικητής θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο φορές νικητής είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως όλο αυτό που έγινε με το GNTM και έκαναν πίσω. Από τη στιγμή που Σταύρος έχει κερδίσει και τους δύο ημιτελικούς, φαντάζομαι ότι είναι ο νικητής» ανέφερε.