ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Η μεγαλύτερη «τιμωρία» της Μαρίας ήταν 4 λέξεις

Και ήρθαν τα πάνω κάτω στο MasterChef. Φυσικά και όχι μαγειρικά. Αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα και σε τελική ανάλυση μάθαμε πώς κάνεις ροσμπίφ, να πάμε παρακάτω. Στο τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε η Μαρία την πάτησε, για να το πω κομψά κι ωραία.

Μετά από τη διαδικασία της ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της χαμένης ομάδας οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση που αναδείχθηκαν ήταν οι Μαρία, Τζον και Ντέμη.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας στο MasterChef

Ρόλο κλειδί στη διαδικασία είχε ο Γιώργος ο οποίος είχε στη διάθεση του την κάρτα ασυλίας. Μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει είτε για να σώσει τον εαυτό του, είτε για να σώσει κάποιον άλλο παίκτη.

Οι κριτές τον ρωτούν αν θα κάνει χρήση της κάρτας και τότε είναι που έρχονται τα πάνω κάτω. Ενώ όλοι περιμένουν να τη δώσει στον Τζον εκείνος επιλέγει τη Μαρία.

Τι έγινε ρε παιδιά; Τα χάσαμε κι εμείς, τα έχασε και η Μαρία που για πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι δεν είχε να πει τίποτα.

Πώς να ξεχάσουμε το «στόλισμα» που έχει κάνει κατά καιρούς στον Γιώργο αλλά και τη δική της χρήση της κάρτας όταν την έριξε στο τραπέζι και οδήγησε τον Γιώργο στην (πρώτη) αποχώρηση.

Όσα είπε ο Γιώργος για τη Μαρία

«Όπως είπα και στη Μαρία θα ήθελα να βγει από το παιχνίδι όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι δίκαιο κι αν θέλω να βγει από το παιχνίδι, θέλω να βγει μαγειρικά. Να είμαι εγώ κάτω αυτός που θα την αντιμετωπίσει. Οπότε, θα δώσω στη Μαρία την κάρτα ασυλίας να ανέβει επάνω στον εξώστη».

«Με έκανες να αισθανθώ πολύ άσχημα. Καλύτερα να με άφηνες να μαγειρέψω και να έφευγα» ήταν τα πρώτα λόγια της ενώ συμπλήρωσε με πολλά «δεν το πιστεύω».

«Έχω πάθει σοκ. Δεν το περίμενα καθόλου από τον Γιώργο γιατί εγώ είχα χρησιμοποιήσει την κάρτα για να σώσω την Ντέμη και κατέβηκε ο Κώστας κι έφυγε ο Γιώργος. Γιώργο, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Τρέμω δεν μπορώ να πω κάτι» ανέφερε στους κριτές η Μαρία.

Λίγο αργότερα, παρακολουθώντας την Ντέμη και τον Τζων να μαγειρεύουν η Μαρία απευθύνθηκε στον Γιώργο και είπε: «Σου ζητάω δημόσια συγγνώμη». Αυτές τις τέσσερις λέξεις τις λες και «τιμωρία».