ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef spoiler: Οι βιτριολικές ατάκες του νέου επεισοδίου και η αποχώρηση

Instagram.com/masterchefgr

Το νέο επεισόδιο του MasterChef θα προβληθεί στο Star το βράδυ της Δευτέρας 18 Μαΐου. Όπως ίσως θα έχεις καταλάβει από την πορεία του παιχνιδιού ως τώρα, οι βιτριολικές ατάκες, οι επιθέσεις και οι χαρακτηρισμοί του ενός παίκτη προς τον άλλο δεν θα λείψουν. Όπως δεν θα λείψει και η αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη από το MasterChef.

Η «Φωλιά των Κου Κου» πρόβαλε απόσπασμα του επεισοδίου και μέτρα κόντρες που θα δεις σήμερα στην οθόνη σου: Μαρία- Μάρλεν και Τζον, Μαριάννα – Δημήτρης και Μαρία, Μαρλέν – Μαρία, Μαρία – Γιώργος, Γιώργος – Δημήτρης, Διονύσης – Γιώργος. Οι κόντρες στο φετινό MasterChef δεν έχουν προηγούμενο και στο αποψινό επεισόδιο σύμφωνα με τα spoiler που ακολουθούν θα περιλαμβάνει την αποχώρηση ενός από τα αμφιλεγόμενα πρόσωπα του σπιτιού.

Οι ατάκες – δηλητήριο του επεισοδίου

Εμείς είδαμε το απόσπασμα και θα σου δώσουμε μια πρώτη γεύση από το τι θα παρακολουθήσεις στο MasterChef της Δευτέρας 18 Μαΐου πριν την αποχώρηση. Το παρακάτω είναι ένα «ανθολόγιο» των πιο βιτριολικών λέξεων που βγήκαν από το στομα των παικτών.

«Είναι μία ύπουλη νυφίτσα» – Μάρλεν για Μαρία.

«Η κοπέλα δεν ξέρει να μιλάει και βρίσκει φτηνές δικαιολογίες για να με ψηφίζει» – Μαρία για Μάρλεν.

«Ο Μπέλος είναι τριανταπόσων χρόνων γαϊδούρι και δεν γίνεται να εξαρτάται από ένα 20χρονο που είναι τέρμα ανώριμο και η συμπεριφορά του είναι τραγική», Μαριάννα για Δημήτρη και Μαρία.

«Οι τρεις κοπέλες, βάζω και τον Μπέλο μέσα σε αυτές γιατί τρέχει πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας», Γιώργος για Δημήτρη.

«Δεν θα αφήσω ένα 20χρονο μέσα στο MasterChef να τα κάνει όλα π@@@@@@», Γιώργος για Μαρία.

«Αν θέλουν πόλεμο, τον έχω ήδη ανοίξει από μόνη μου», Μάρλεν εναντίον όλων.

«Μη μου μιλάς καραγκιόζη», Διονύσης για Γιώργο.

H δοκιμασία για τους υποψήφιους του MasterChef και το spoiler για την αποχώρηση

Ο τελευταίος από τους καυγάδες θα γίνει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στον εξώστη του MasterChef και από ό,τι φαίνεται θα είναι ένας καυγάς για γερά νεύρα. Η ψηφοφορία ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση, κρύβει ανατροπές. Οι Ντέμη, Μάρλεν, Μαρία, Δημήτρης και Τζον καλούνται να υποδείξουν τον παίκτη που θεωρούν ότι πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο Δημήτρης καθώς έχει ασυλία δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους υπόλοιπους. Αυτοί που τελικά θα βρεθούν μπροστά στους πάγκους τους για τη δοκιμασία αποχώρησης θα κριθούν στην αντιγραφή ενός πιάτου του guest chef Δημήτρη Κοντόπουλου.

Σύμφωνα με τα spoiler που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και τα οποία έχει παρουσιάσει και σε σχετικό ρεπορτάζ η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, η παίκτρια που τελικά θα δει την πόρτα της εξόδου είναι η Ντέμη. Η vegan chef μάλιστα ακούγεται από το trailer να λέει ότι αν μαγειρέψει εκείνη είναι πιθανόν να αποχωρήσει, καθώς έχει αφήσει χρόνια πίσω της τα παραδοσιακά υλικά της μαγειρικής.

Η τελευταία αλλαγή στο πρόγραμμα προβολής του reality μαγειρικής

Το MasterChef είναι το μόνο ψυχαγωγικό πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης που δεν σταμάτησε ποτέ να προβάλλει καινούργια επεισόδια κατά την περίοδο του lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Το απόθεμα σε επεισόδια ήταν αρκετό και οι χειρισμοί του Star με τις σχετικές αλλαγές στη συχνότητα προβολής τους κάθε εβδομάδα, μάλλον απέδωσε καρπούς.

Το MasterChef αλλάζει και πάλι ημέρες προβολής και επιστρέφει κι εκείνο στην μέχρι πρότινως κανονικότητά του. Θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα τις εξής ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.