ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο άγνωστος καυγάς Δημήτρη-Μαρίας και η σπόντα(ρα) της Μάρλεν

Ποια μαγειρική; Τι είναι το βούτυρο κλαριφιέ και γιατί δεν φτιάχνω πουρέ παστινάκι; Τι μου λες; Να μπλανσάρω δυο καρότα και να κάνω πίκλες κολοκύθι; Για τέτοια είμαστε τώρα; Θέλεις να βλέπω MasterChef και να σκέφτομαι αυτά; Ο Δημήτρης και η Μαρία είναι από τα μεγαλύτερά μου άγχη.

Η εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» είχε μπει στα παρασκήνια της τελευταίας δοκιμασίας που παρακολουθήσαμε στο MasterChef και μίλησε με τους παίκτες.

Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη αποκάλυψαν έναν τσακωμό (τους) που δεν έδειξαν οι κάμερες. Πώς έγινε τώρα αυτό, μην με ρωτάς.

Υπήρξε καυγάς αλλά διευθετήθηκε ανάμεσα στο ζευγάρι με τη Μαρία να ολοκληρώνει την αφήγηση με μια ωραιότατη ατάκα (νοτ, not, no και σε όσες γλώσσες μιλάς πες το).

Ο άγνωστος καυγάς μεταξύ Μαρίας-Δημήτρη στο MasterChef

Αρχικά ο Δημήτρης Μπέλλος είπε: «Είπα στη Μαρία: “Δεν θα μιλήσεις καθόλου και θα κάνει ό,τι λέω”. Με έκραξε λίγο στο τέλος, αφού κάναμε τη δουλειά. Με μάλωσε για τα πάντα. Για το πώς δούλευα και το τι της έλεγα να κάνει. Αντέχω με τη Μαρία με υπομονή, υπομονή και υπομονή. Είμαστε κλεισμένοι σε ένα σπίτι, μαζί μαγειρεύουμε, μαζί είμαστε όλη μέρα, φαντάσου να μην έχουμε υπομονή».

Στη συνέχεια η Μαρία πήρε τον λόγο. «Έκανε το λάθος να μου υψώσει τον τόνο της φωνής μερικές φορές, εγώ αυτό δεν το ανέχομαι. Πήρα τον Μπέλλο να μιλήσουμε στην άκρη για να μην μας ακούνε οι άλλοι. Δεν μου αρέσει να λύνω τις διαφορές μου και να γίνομαι περίγελος όλων.

Του είπα ότι σήμερα δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που φέρθηκε και που ύψωσε τη φωνή του και μου απάντησε ότι έτσι κάνει στην κουζίνα. Εντάξει, λύσαμε τις διαφορές μας, πέρασε το δικό μου πάλι και είναι όλα καλά».

H σπόντα της Μάρλεν

Και λίγο πριν σε αφήσω να ηρεμήσεις από την ένταση να σου πω πως η Μάρλεν απασφάλισε εκ νέου. Στόχος η Μαρία που δεν είναι αυτό που λέμε, η αγαπημένη της συμπαίκτρια.

«Η Μαρία παίζει πάρα πολύ ύπουλα. Αυτά που έχει επιλέξει να κάνει στον διαγωνισμό είναι λίγο πισώπλατα. Ήταν ύπουλο που η Μαρία έδωσε την κάρτα στην Ντέμη για να διαγωνιστεί ο Κωστάκης με τον Γιώργο. Δεν θεωρώ ότι η σχέση της με τον Δημήτρη είναι η πιο ειλικρινής σχέση, έγινε για το σούσουρο.

Η Μαρία προσπαθεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και άλλα λέει σ’ εμάς και άλλα στις κάμερες. Αυτό δεν είναι ύπουλο;» ανέφερε ρίχνοντας λίγο ακόμα λαδάκι στη φωτιά.