ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Το απαράδεκτο σχόλιο της Μαρίας για τη Μάρλεν και οι δηλώσεις που δεν τιμούν καμία

Αν θέλεις να μάθεις να μαγειρεύεις το MasterChef δεν είναι η κατάλληλη εκπομπή για να το κάνεις. Το φετινό MasterChef αποφάσισε να στηριχτεί στη reality πλευρά του και να το τερματίσει. Η Μαρία Μπέη είναι μία από τις παίκτριες που δίνει «τυράκι». Οι διαμάχες είναι η σπεσιαλιτέ της.

Η πορεία της στο παιχνίδι έχει δείξει πως οι μαγειρικές της ικανότητες θα αρκούσαν. Όχι, όμως. Επιλέγει τον δρόμο των σχολίων και πολλές φορές ξεπερνά τα όρια.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 28 Απριλίου μάς χάρισε ένα από τα χειρότερα σχόλιά της. Αποδέκτης η Μάρλεν που μετά τη δεύτερη ευκαιρία είναι και πάλι στο παιχνίδι.

Μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας της δοκιμασίας η ομάδα που θα πήγαινε στην αποχώρηση ήταν η κόκκινη. Η πράσινη και η μπλε ισοβάθμησαν και θα έπρεπε να περάσουν από μία ακόμα δοκιμασία ώστε να αναδειχθεί η νικήτρια.

Ο αρχηγός κάθε ομάδας θα έπρεπε να επιλέξει έναν παίκτη που θα δοκίμαζε μία συνταγή και θα έπρεπε να απαριθμήσει τα υλικά της.

Πράσινη ομάδα: Δημήτρης, Ντέμυ, Μάρλεν, Κατερίνα. Μπλε ομάδα: Τζων, Μαρία, Διονύσης, Μαριάννα. Από την πράσινη επιλέγεται η Μάρλεν και από την μπλε ο Τζων.

Τότε η Μαρία μιλώντας στις κάμερες αναφέρει (00:41): «τη Μάρλεν, έτσι όπως την κόβω έχει δοκιμάσει πολλά πράγματα. Δύσκολος αντίπαλος Τζωνούλη, πρόσεξε την πορεία σου. Σε θέλω εκεί βράχο».

 

Μαγειρικό σχόλιο το λες; Δεν το λες. Κακεντρεχές σχόλιο το λες; Το λες, το λες. Καλωσορίζουμε τα στερεότυπα και πάλι στα αυτιά μας.

Η συνέχεια υπήρξε λυπηρή. Η Μάρλεν σχολιάζοντας τη σχέση Δημήτρη-Μαρίας ανέφερε: «Ο Δημήτρης και η Μαρία έχουν κάτι. Αφού η Μαρία πήγε από εδώ και από εκεί και προσπάθησε κατέληξε τελικά. Έβαλε τον Μπέλλο στο βρακί της και τον κάνει ό,τι θέλει».

Και να σου πω. Τα ντολμαδάκια τα κάνεις με κιμά;