ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Πότε έρχεται ο μεγάλος τελικός και τι αλλάζει στις μέρες προβολής

instagram.com/masterchefgr

Το MasterChef 2021 φτάνει στο τέλος του, με τους τέσσερις φιναλίστ να έχουν μπει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Το reality μαγειρικής πλησιάζει σιγά σιγά στον τελικό, και ένας από τους τέσσερις παίκτες, Μαργαρίτα, Αλέξανδρος, Μαρίνα, Διονύσης, θα στεφθεί νικητής του MasterChef 2021 και φυσικά θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Η ημερομηνία του τελικού του MasterChef και η αλλαγή των ημερών προβολής

Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού έχει οριστεί ήδη και αναμένουμε από στιγμή σε στιγμή την τελευταία μάχη στην κουζίνα του MasterChef. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, ο τελικός θα προβληθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου, ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Άρα οι εναπομείναντες παίκτες, οι τελικοί δύο φιναλίστ περιμένουν επίσης το τελικό γύρισμα που θα αναδείξει και τον νικητή του show, σε ζωντανή μετάδοση, όπως παραδοσιακά γίνεται κάθε χρονιά.

Ενώ, όπως αναφέρθηκε στο «Happy Day», αλλάζει και η ώρα προβολής του μαγειρικού show, καθώς μέχρι τον τελικό θα προβάλλεται Δευτέρα έως Τετάρτη.

Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν στον δρόμο για τον τελικό

Οι τρεις κριτές του show μαγειρικής αναζητούν τον επόμενο Έλληνα MasterChef, άρα οι απαιτήσεις τους θα είναι εξαιρετικά υψηλές, δεδομένης και της εξαιρετικής πορείας καθενός από τους διαγωνιζομένους. Όπως ανέφερε και ο σεφ Κοντιζάς, «παιδιά κοιταχτείτε, εσείς είστε οι τέσσερις, η τελική τετράδα του φετινού MasterChef, ανάμεσά σας είναι οι δύο φιναλίστ. Ανάμεσά σας είναι αυτός ή αυτή που θα κερδίσει τίτλο, έπαθλο και 50.000 ευρώ. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, ξεκουραστείτε, γιατί αν νομίζετε ότι ήταν δύσκολα μέχρι τώρα, ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τίποτα. Έχουμε λίγο ακόμα αλλά θα είναι πολύ δυνατό».

Το επιτελείο του MasterChef

Φυσικά, πέρα από τους αγαπημένους κριτές μας και chef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η δυναμική ομάδα του MasterChef έχει αναλάβει από την αρχή του διαγωνισμού τα ηνία μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Ο Γιάννης Αποστολάκης συνεχίζει να συνοδεύει τους παίκτες στις εξόδους τους, όταν κερδίζουν κάποια ομαδική δοκιμασία. Με την εμπειρία μάλιστα του παλιού παίκτη MasterChef (και φιναλίστ) μπορεί να διαβάσει την ψυχολογία των παικτών, ενδεχομένως να τους συμβουλεύσει και να τους βοηθήσει να χαλαρώσουν. Με τον Γιάννη Αποστολάκη οι παίκτες έχουν ζήσει πολλές γαστριμαργικές εμπειρίες και έχουν ταξιδέψει με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, όσο και με τη διεθνή κουζίνα.

Ο Νίκος Θωμάς είναι στον ρόλο του Food and Beverage Manager, έχοντας τον έλεγχο της αποθήκης τροφίμων αλλά και δημιουργώντας συνταγές για τις διαδικασίες αποχωρήσεων.

Τέλος,  ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος έχει τον ρόλο του Food Stylist, προσφέροντας απλόχερα τις γνώσεις του στους διαγωνιζόμενους προκειμένου να ετοιμάζουν την πιο δημιουργική εκδοχή των πιάτων τους.