ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλει να αποκαταστήσει τον Πάνο Ιωαννίδη, εκείνος αλλάζει κουβέντα κι εμείς ταυτιζόμαστε

Instagram.com/masterchefgr

Ένα από τα πιο σπουδαία συστατικά της επιτυχίας στη συνταγή του MasterChef είναι η χημεία των τριών μελών της κριτικής επιτροπής του. Οι chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης είναι σίγουρα το αλατοπίπερο του MasterChef και το απέδειξαν για μία ακόμα φορά.

Αφορμή για ένα ακόμα πείραγμα μεταξύ των κριτών του MasterChef, στάθηκε το πιάτο της Λίας Μακροστεργίου. Όταν το έφερε μπροστά στην κριτική επιτροπή η Λία είπε ότι έκανε μια παραλλαγή στο πιάτο για την κουμπάρα της. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άφησε τη στιγμή να περάσει ανεκμετάλλευτη στο MasterChef και ξεκίνησε να λέει αναφερόμενος στον Πάνο Ιωαννίδη: «Η κουμπάρα είναι ελεύθερη; Για τον Πανούλη. Ψάχνω να τον παντρέψω». Η προώθηση του Πάνου Ιωαννίδη ως bachelor του MasterChef είχε ξεκινήσει.

«Αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή είναι ελεύθερη;» σιγόνταρε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης προσποιόταν ότι αυτή η συζήτηση δεν τον αφορά ούτε στο ελάχιστο. «Όχι δεν είναι. Εντάξει δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα, αν θέλει. Δεν θα δυσκολευτεί», απάντησε η Λία στους δύο κριτές του MasterChef. «Ευγένεια, στιλ», συνέχισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης πήρε τον λόγο αμήχανα.

«Εντάξει παιδιά θα παντρευτώ, είμαι μικρός ακόμα», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης αναφερόμενος στους συναδέλφους του, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ο κριτής του MasterChef συνέχισε γρήγορα με την αξιολόγηση του πιάτου και η κουβέντα άλλαξε.

Η στιγμή σίγουρα σου θύμισε κάτι από οικογενειακά τραπέζια, που έχεις αποφύγει τελευταία ελέω κορονοϊού. Εκεί που οι θείες ή οι γιαγιάδες σου προσπαθούν να μάθουν όλα τα νέα πρόσωπα του τραπεζιού και να σου προτείνουν εναλλακτικές για το μέλλον σου που διολου δεν σε αφορούν; Κατάλαβες τι εννοώ, όπως κατάλαβε κι ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο τρόπος που άλλαξε την κουβέντα μας έκανε να χαμογελάσουμε. Έκανε και τους παίκτες του MasterChef να χαμογελάσουν καθώς από τους πάγκους ακούστηκε ο χαρακτηρισμός «γλυκούλης».

To Twitter φαίνεται πως συμμερίστηκε τον χαρακτηρισμό