ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Μάριος εκθρόνισε τον Δημήτρη από αρχηγό των Μπλε, αλλά ούτε αυτό αρέσει στο Twitter

Instagram.com/masterchefgr

Για ακόμα ένα επεισόδιο του φετινού MasterChef, ο Δημήτρης Ταϊρίδης aka Μπόμπαινας, μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Αυτήν τη φορά, αφορμή στάθηκε η απόφαση του Μάριου Λιόλιου, ο οποίος στέφθηκε νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας και εκμεταλλεύτηκε τα πλεονεκτήματά του στρατηγικά. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποφάσισε να κατεβάσει από τον θρόνο του Αρχηγού της Μπλε ομάδας, τον Δημήτρη Ταϊρίδη, και στη θέση του να βάλει τη Βασιλική Δροσάτου.

Ο παίκτης του MasterChef είχε τη δυνατότητα να κάνει ακόμη μία αλλαγή, η οποία τελικά αφορούσε την ανταλλαγή παικτών. Πιο συγκεκριμένα, αντάλλαξε τον Τζόναθαν Χάρτνετ της Κόκκινης ομάδας με τον Γιάννο Σδούγκα της Μπλε.

«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με τον Τζόναθαν, αλλά δε μου αρέσει αυτό το ‘’τα έχω καλά με όλους’’», δήλωσε στην κάμερα του MasterChef ο Μάριος, εξηγώντας τον λόγο που κρυβόταν πίσω από την ανταλλαγή. Όσο για την απόφασή του να καθαιρέσει τον Μπόμπαινα, ο ίδιος δήλωσε: «Ήθελα να σπάσει κι αυτή ένταση στους Μπλε, ωστόσο, δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει μαγειρικά».

«Λογικά τον Δημήτρη πρέπει αυτό να τον πέθανε γιατί το να είναι αρχηγός, ένιωθε ότι του έδινε τρομερό κύρος. Δεν ξέρω είχε ένα περίεργο στιλ», ήταν η πρώτη αντίδραση της Βασιλικής, όταν έμαθε πως θα εκθρονίσει τον Δημήτρη Ταϊρλιδη.

Αφού πρώτα αναστέναξε, ο Δημήτρης Ταϊρίδης ανέφερε στην κάμερα του MasterChef: «Νομίζουν ότι εγώ θα χάσω το ηθικό μου ή ότι έχω τάσεις αρχηγού. Αν θα έλεγε να έρθει και ο Ταϊρίδης να φορέσει την ποδιά των Κόκκινων, πολύ απλά, θα άφηνα την ποδιά μου την μπλε θα πήγαινα στο πάσο και θα έλεγα: Ευχαριστώ πολύ σε όλους, χάρηκα για την γνωριμία και για το MasterChef, αλλά εγώ Κόκκινος δεν γίνομαι».

MasterChef: Η απόφαση του Μάριου δίχασε το Twitter