ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Μπόμπαινας έπαιξε το θέατρο του παραλόγου. Οι συμπαίκτες του «το έφαγαν», αλλά όχι το Twitter

Instagram.com/masterchefgreece

Εάν σου διέφυγε, να σου υπενθυμίσω πως το trailer που είχε προβληθεί για το επεισόδιο της Τρίτης, 8 Μαρτίου, έδειχνε τον Δημήτρη Ταϊρίδη, γνωστό και ως Μπόμπαινα να μαζεύει τη βαλίτσα του, ύστερα από την αναμέτρησή του με την Βασιλική και τον Γιώργο.

«Να πέφτουν οι μάσκες», ακούγεται να λέει στο trailer ο πολυσυζητημένος και αμφιλεγόμενος παίκτης του φετινού MasterChef. Βέβαια, το trailer του μαγειρικού διαγωνισμού δεν φάνηκε να πείθει κόσμο και ιδίως τον κόσμο του Twitter. Οι χρήστες ήταν πεπεισμένοι πως Δημήτρης Ταϊρίδης δεν θα εγκατέλειπε τις κουτάλες και τις κατσαρόλες τόσο απλά. Τελικά, έτσι κι έγινε. Ο Μπόμπαινας έπαιξε την μπλόφα του και παρέμεινε κανονικότατα στον διαγωνισμό.

Τελικά, το πιάτο του Γιώργου Μελανδίνου ήταν το πιο αδύναμο κι αυτό που τελικά έθεσε τον παίκτη του MasterChef εκτός διαγωνισμού. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης και η Βασιλική Δροσάτου που διαγωνίστηκαν κι αυτοί στην δοκιμασία αποχώρησης, εξασφάλισαν την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό κι επέστρεψαν στο σπίτι.

Κατά την είσοδό του στο σπίτι, ο Δημήτρης (που να υπενθυμίσουμε είχε ζητήσει να μην τον βοηθήσει κανένας παίκτης από τον εξώστη) δεν χαιρέτησε κανέναν συμπαίκτη του, ούτε καν τον Μάριο που του άνοιξε την πόρτα και τον συνεχάρη για τη νίκη του, δίνοντάς του το χέρι. Με βαρύ βηματισμό και απόλυτη σοβαρότητα στο πρόσωπό του, ο ίδιος κατευθύνθηκε προς στο δωμάτιό του και άρχισε να μαζεύει με γρήγορες κινήσεις τα πράγματά του.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έριξε τον άσο του και μπλόφαρε τους παίκτες του MasterChef, αλλά όχι το Twitter

Στη θέα αυτού του σκηνικού, όλοι έκαναν την υπόθεση πως ετοιμάζεται για οικειοθελή αποχώρηση, αλλά η πραγματικότητα τους διέψευσε. «Δεν θα πιστεύουν τι θα τους συμβεί, έχω στο μυαλό μου κάτι που τους έρχεται βαρύ. Με υποβαθμίζουν, με λένε παλιάς κοπής, ότι δεν έχω ικανότητα. Με προσβάλλουν. Περιμένω στο πλυντήριο τελευταίος, αν μαγειρέψω κάτι στο σπίτι το πετάνε στα σκουπίδια. Μιλάνε για σεβασμό. Πάρε τώρα να έχεις και μπροστά και πίσω από τις κάμερες», ανέφερε ο ίδιος προηγουμένως μιλώντας στην κάμερα.

Αφού, λοιπόν, πακέταρε τα πράγματά του, ο Δημήτρης πήρε τις βαλίτσες του και κατευθύνθηκε προς το σαλόνι, όπου και ανήγγειλε στους συμπαίκτες του: «Πόλεμο θέλετε, πόλεμο θα έχετε. Ο Μπόμπαινας είναι σκληρό καρύδι». Κι εκεί όλοι αντιλήφθηκαν πως ο Μπόμπαινας τους είχε κοροϊδέψει, προσποιούμενος την αποχώρησή του. Απορία και αμήχανα γέλια σκόρπισαν ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες, με ένα ερωτηματικό να πλανάται στην ατμόσφαιρα.

«Το όλο σκηνικό είναι για γέλια», σχολίασε η Φανή. Ο Δημήτρης δήλωσε με τη σειρά του: «Είμαι περίεργος όταν βγω έξω από το MasterChef να ακούσω το σχόλιο του καναπέ, της κλίκας, των σκοτεινών δωματίων του σπιτιού, τα κέντρα λήψεων κι αποφάσεων, Ελπίδα, Νικήτας και συμπαραμαρτούντες».

Οι αντιδράσεις στο Twitter με αφορμή το θέατρο του παραλόγου και πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ταϊρίδη

Μπορεί οι παίκτες του MasterChef να έμειναν έκπληκτοι από το θέατρο του παραλόγου με ερμηνευτή τον Δημήτρη Ταϊρίδη, αλλά οι χρήστες του ήταν προϊδεασμένοι και καθόλου δεν ταράχτηκαν με αυτήν την εξέλιξη.