ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Ηλίας Κιαζόλι επέστρεψε. Το Twitter πιστεύει πως δεν έφυγε ποτέ

Instagram.com/masterchefgr/

Τα πάνω κάτω έχουν φέρει οι επιστροφές παλιών παικτών, στον νέο κύκλο του MasterChef. Για παράδειγμα, η επιστροφή του Ηλία Κιαζόλι από τον τέταρτο κύκλο του μαγειρικού διαγωνισμού, ήταν μια διόλου ευχάριστη εξέλιξη για όσους παρακολουθούν από τότε MasterChef.

Το βράδυ της Τρίτης, 7 Φεβρουαρίου, λοιπόν, οι fans του MasterChef έμελλε να παρακολουθήσουν από τις οθόνες τους, την είσοδο του Ηλία Κιαζόλι στην τηλεοπτική κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής. Ο ίδιος μονομάχησε με έναν από τους παίκτες του φετινού κύκλου, καταφέρνοντας να του πάρει τη θέση και τελικά να μπει στο σπίτι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, Παύλος Λούλης, Χρήστος Πολιτάκης και Σταύρος Παπαδόπουλος, οι οποίοι προέκυψαν από την προηγούμενη δοκιμασία του τεστ δημιουργικότητας, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων. Στη Δοκιμασία Αποχώρησης, οι τρεις παίκτες προσπάθησαν να αποδώσουν όσο πιο πιστά το πιάτο.

Οι προσπάθειες του Παύλου και του Χρήστου, αντίστοιχα, ήταν αρκετές για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Από την άλλη και σύμφωνα με τους νέους κανόνες του MasterChef, ο Σταύρος έπρεπε να μονομαχήσει μαγειρικά με έναν από τους παλιούς παίκτες του διαγωνισμού για να συνεχίσει το μαγειρικό του ταξίδι.

Αυτός ο παίκτης ήταν ο Ηλίας Κιαζόλι, που έκανε comeback από τον τέταρτο κύκλο του MasterChef και κατάφερε να του πάρει τη θέση. Ο Ηλίας έχει ένα viral ιστορικό στις απόπειρες επιστροφής στο MasterChef, αφού κατά τη διάρκεια του 4ου κύκλου πέρασε από 4 δοκιμασίες και δεν κατάφερε τελικά να επιστρέψει. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου, 3 σεζόν αργότερα.

MasterChef: Η είσοδος του Ηλία Κιαζόλι που καθόλου δεν άρεσε στο Twitter

Οι διαγωνιζόμενοι του 7ου κύκλου υποδέχθηκαν τον Ηλία Καζιόλι στο σπίτι με δισταγμό. Το Twitter δεν έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενο με την επιστροφή του συγκεκριμένου μάγειρα. Αντιθέτως, τον «καλωσόρισε» με απόλυτη σιγουριά πως δεν έπρεπε να βρεθεί ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής Τα παρακάτω tweets μιλούν από μόνα τους.