ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Διονύσης παραδέχτηκε τη σχέση του με την Ανούς

Ο έρωτας περνά σίγουρα από το στομάχι για δύο παίκτες του MasterChef. O Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν, παρόλο που προσπαθούσαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους όσο βρίσκονται στο reality μαγειρικής του Star κι επέμεναν να λένε πώς «ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει έξω», «λύγισαν» υπό το άγχος μιας ενδεχόμενης αποχώρησης του ενός από τους δύο.

Ο Διονύσης συγκεκριμένα ήταν εκείνος που «έσπασε» και μίλησε on camera για τη σχέση του με την Ανούς, που γνώρισε ως συμπαίκτριά του στο MasterChef. Ο διαγωνιζόμενος ρωτήθηκε για μία ενδεχόμενη αποχώρηση της Ανούς από το reality μαγειρικής και στην απάντησή του ήρθε και η επιβεβαίωση της σχέσης τους. H Ανούς είχε μόλις ολοκληρώσει τη δοκιμασία αποχώρησης. Η αγωνία του Διονύση ήταν δικαιολογημένη.

«Όπως έχουν πει και οι κριτές, κάθε αποχώρηση από ‘δω και πέρα θα είναι μαχαίρι στην καρδιά. Το ίδιο θα είναι και η αποχώρηση της Ανούς για μένα, λίγο πιο βαθιά για μένα. Εντάξει, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, είμαστε καλά με την Ανούς, οκ, ας βγει και αυτό. Θα επιλέξω να ανοίξω την πρώτη πόρτα και θέλω να τη βρω μπροστά μου και να συνεχίσουμε όλη αυτή την πορεία που έχουμε στο MasterChef», σημείωσε ο Διονύσης κι αν είμασταν η Ανούς οι πεταλούδες θα φτερούγιζαν στο στομάχι μας.

Την αρχή όλων όσων είπε την είχες δει ήδη στο trailer του επεισοδίου της Τρίτης 30 Μαρτίου. Τελικά, ευτυχώς για τον Διονύση αλλά και την ίδια την Ανούς, δεν αποχώρησε εκείνη αλλά η Κωνσταντίνα από το Masterchef.

«Όπου έχω άδικο η Ανούς μου φωνάζει. Ό,τι θέλει ας γράψει για τη σχέση μου με την Ανούς. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε ευχάριστα όσες ώρες μας δίνονται στο σπίτι ή στην κουζίνα του MasterChef. Έξω από εδώ υπάρχουν πολλοί, διάφοροι και μεγάλοι δρόμοι. Υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα. Η παντόφλα να είναι καλής ποιότητας και όλα καλά», είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ο Διονύσης για τη δυναμική της σχέσης του με την Ανούς.

«Του Διονύση του λέω να μην φωνάζει και να μην νευριάζει. Έχουμε έρθει αρκετά κοντά. Ότι και να είναι, ό,τι και να γίνει, το έχουμε δηλώσει πως θα είναι έξω από εδώ», σημείωνε με τη σειρά της η Ανούς μιλώντας για εκείνον.