ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Η Ανούς και ο Διονύσης απαντούν στις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι; Το περσινό MasterChef και η περίπτωση του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη μάλλον μας απέδειξαν ότι κι από εκεί περνάει ο έρωτας και από τα τηλεοπτικά πλατό και από τον ανταγωνισμό και από το reality. Φέτος το MasterChef έχει ίσως δημιουργήσει ένα ακόμα ζευγάρι στον κόσμο της μαγειρικής. Ο λόγος για τον Διονύση και την Ανούς.

Η είδηση ότι κάποια πρόσωπα έχουν έρθει αρκετά κοντά στο MasterChef έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open. Εκεί, ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε αναφερθεί σε δύο ζευγάρια που φαίνεται να δημιουργήθηκαν στην κουζίνα του reality μαγειρικής του Star. «Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και μάθαμε δύο ζευγάρια. Το ένα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου και το επόμενο ζευγάρι που φέρεται να έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του MasterChef είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν», σημείωνε τον Φεβρουάριο ο δημοσιογράφος.

Στην ίδια εκπομπή, λίγο καιρό μετά, μάθαμε ότι ο Ιωάννης και η Μαρία δεν ήταν πλέον ζευγάρι. Δεν ίσχυε όμως το ίδιο και για τον Διονύση και την Ανούς του MasterChef. «Η Ανούς και ο Διονύσης είναι φανερά μαζί. Και όταν λέω φανερά μαζί, εννοώ ότι σε λίγα επεισόδια θα δούμε το ζευγάρι να το λέει και στην κάμερα. Και να λέει ουσιαστικά ότι θα δούμε αν θα συνεχιστεί αυτή η σχέση. Δηλαδή, αυτοί περιμένουν να βγουν για να μας αποδείξουν ότι θα παραμείνουν και ζευγάρι και εκτός MasterChef», εξηγούσε η Έλενα Πολυκάρπου.

Ο Διονύσης και η Ανούς του MasterChef μιλούν για τη μεταξύ τους σχέση

Οι αρμόδιοι για να μιλήσουν για τη φημολογούμενη σχέση τους βεβαίως, είναι η Ανούς Χεριμιάν και ο Διονύσης Σαρακίνης και η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τους το ζήτησε. Οι δύο παίκτες του MasterChef δεν επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο τόσο ο Διονύσης όσο και η Ανούς ανέφεραν πώς αν είναι να εξελιχθεί κάτι μεταξύ τους αυτό θα γίνει όταν και οι δύο βρεθούν εκτός του MasterChef. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στα παρασκήνια του reality μαγειρικής του Star και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κρικοριάν, μίλησε με τους παίκτες του MasterChef, μετά τη δοκιμασία των τεσσάρων ομάδων.

«Όπου έχω άδικο η Ανούς μου φωνάζει. Ό,τι θέλει ας γράψει για τη σχέση μου με την Ανούς. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε ευχάριστα όσες ώρες μας δίνονται στο σπίτι ή στην κουζίνα του MasterChef. Έξω από εδώ υπάρχουν πολλοί, διάφοροι και μεγάλοι δρόμοι. Υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα. Η παντόφλα να είναι καλής ποιότητας και όλα καλά», σημείωσε μιλώντας για τη δυναμική της μεταξύ τους σχέσης ο Διονύσης.

«Του Διονύση του λέω να μη φωνάζει και να μη νευριάζει. Έχουμε έρθει αρκετά κοντά. Ότι και να είναι, ό,τι και να γίνει, το έχουμε δηλώσει πως θα είναι έξω από εδώ», συμπλήρωσε η Ανούς. Έχουν έρθει αρκετά κοντά τα παιδιά και περιμένουν την ηρωική τους έξοδο. Τόσο, όσο κοντά δηλαδή.