ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Μπόμπαινας απαντά στον Ηλία Μαμαλάκη περί «τοξικότητας»

star

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε πρόσφατα (ξανά) από το MasterChef. Ο Μπόμπαινας, όπως έγινε περισσότερο γνωστός κατά την παραμονή του στο MasterChef, ήταν ένας από τους παίκτες του reality μαγειρικής του Star που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, όχι τόσο για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά για τις εντάσεις του και την αλαζονεία που εξέπεμπε όταν βρισκόταν τετ α τετ με την κάμερα της παραγωγής. Η παρουσία του δεν είχε περάσει απαρατήρητη, ούτε από τον Ηλία Μαμαλάκη.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, είχε συμμετάσχει ως guest κριτής στο MasterChef και λίγο καιρό μετά τα αρνητικά σχόλια που πραγματοποίησε στο Facebook για τον Δημήτρη Ταϊρίδη έγιναν viral. Είχε μιλήσει για το MasterChef κι είχε γράψει πώς η τοξικότητα που δείχνει ο Μπόμπαινας είναι «τρομακτική» και «καταστροφική». Αργότερα αναφέρθηκε στα όσα είχε σχολιάσει και σε τηλεοπτική συνέντευξή του κι επέμεινε στη θέση του περί τοξικότητας. Μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, λοιπόν, ο Μπόμπαινας, κλήθηκε να σχολιάσει όσα του είχε καταλογίσει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ή Μπόμπαινας, μίλησε μετά την αποχώρησή του από το MasterChef στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν έχει δει όσα είχε πει για εκείνον ο Ηλίας Μαμαλάκης. Και σε μία τεράστια στιγμή ανατροπής σε σχέση με την τηλεοπτική του εικόνα που είχαμε συνηθίσει στο MasterChef ο Δημήτρης Ταϊρίδης έκανε στροφή 180 μοιρών προς την ευγένεια, την κατανόηση και τη μεγαλοκαρδία. Τι έγινε ρε παιδιά;

«Ο κύριος Μαμαλάκης με αποκάλεσε τοξικό άνθρωπο και είπε αρνητικά σχόλια για μένα. Στα ιερά τέρατα της ελληνικής γαστρονομίας δεν μπορείς να σχολιάζεις αρνητικά. Τους στέλνεις την αγάπη σου και θα ήθελα πάρα πολύ αν και εφόσον γνωρίσει τον Ταϊρίδη να ξαναβγεί και να πει τα ίδια πράγματα γιατί βλέπει ένα κομμάτι που έχει να κάνει με τις κάμερες και δεν ξέρει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι», σημείωσε ο Δημήτρης Ταϊρίδη, ο Μπόμπαινας του φετινού MasterChef μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης αναφέρθηκε επίσης στην εμπειρία του MasterChef, αλλά και στις δικές του επιδόσεις στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star. «Είναι μία εμπειρία που ο καθένας πρέπει να ζήσει στη ζωή του. Εξαιρετική! Συναίσθημα απίστευτο! Ελπίζω του χρόνου να πάνε περισσότερα παιδιά απ’ ό,τι φέτος. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα αυτό το ξέρει καλύτερα η παραγωγή από τον καθένα», τόνισε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

«Έπεσα στο τριπάκι να βγω από το στόχο μου γιατί υπήρχαν όλα αυτά τα θέματα που είπα μέσα στο σπίτι. Εντάξει είναι κομμάτι και αυτό της στρατηγικής του καθενός», σχολίασε για τις δικές του επιδόσεις.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης αναφέρθηκε επίσης στην επικοινωνία που είχε με τον πρώην συμπαίκτη του στο MasterChef, Βασίλη, αλλά και στο εστιατόριο του, τη Μπόμπαινα, που είχε όνειρο να ανοίξει ξανά αν κέρδιζε το MasterChef.

«Την Μπόμπαινα θα την ανοίξω ξανά με την πρώτη ευκαιρία και θέλω πάρα πολύ οι πρώτοι που θα έρθουν να φάνε να είναι αυτοί που με βρίζουν, που λένε έναν κακό λόγο για μένα, που δεν με ξέρουν. Από την άλλη μπορεί να νιώθω και λίγο ικανοποιημένος γιατί αν τα νεύρα τους είναι να τα ξεσπάνε, γράφοντας ανώνυμα σε ένα πληκτρολόγιο βρίζοντάς με, ίσως σώζω και κάποιους ανθρώπους από το να χειροδικούν μες το σπίτι τους επειδή είχαν νεύρα στην καθημερινότητά τους», σημείωσε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Πάντως αν όντως ανοίξει την Μπόμπαινα και βρεθούν εκεί όλοι αυτοί για τους οποίους ο Μπόμπαινας κέρδισε τον τίτλο του πιο αντιπαθούς παίκτη του φετινού MasterChef, τότε ίσως μιλήσουμε για εγκαίνια στα οποία «δεν πέφτει καρφίτσα».