ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Μπόμπαινας επέστρεψε με ανάρτηση – spoiler και (ακόμα μία) μπηχτή

Instagram.com/masterchefgr

Λίγο πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, η Ελπίδα ήταν η παίκτρια που έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Ανάμεσα στον Παναγιώτη και την Καλλιόπη, ήταν αυτή που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και κάπως έτσι αποχώρησε οριστικά από το MasterChef.

Πιο συγκεκριμένα, η τελική 3άδα του MasterChef επιδόθηκε σε 2 μαγειρικές αναμετρήσεις (ένα τεστ δημιουργικότητας και ένα πιάτο αντιγραφής) από τις οποίες ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ βγήκαν νικητές και περνούν στον μεγάλο τελικό.

Καθώς, λοιπόν, ο μεγάλος τελικός πλησιάζει και η αγωνία για το ποιος από τους φιναλίστ θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του MasterChef κορυφώνεται, οι χρήστες του Twitter πιάνουν τα πληκτρολόγια, εκφράζοντας ο καθένας τις δικές του πεποιθήσεις και κάνοντας τις δικές του προβλέψεις.

MasterChef: Ο Μπόμπαινας και η αναδρομή στο παρελθόν για να την «πει» στον Νικήτα

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους, βρέθηκε και ο πιο πολυσυζητημένος και αμφιλεγόμενος παίκτης του φετινού διαγωνισμού, ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ευρύτερα γνωστός στου μαγειρικούς κόλπους ως Μπόμπαινας. Ο πρώην παίκτης του MasterChef σχολίασε την πρόκριση του Παναγιώτη και της Καλλιόπης, ενώ παράλληλα γύρισε και 2 επεισόδια πίσω, για να την «πει» στον Νικήτα που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στον τελικό.

Πιο συγκεκριμένα, με μία φωτογραφία του Παναγιώτη και της Καλλιόπης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο πρώην παίκτης του MasterChef έσπευσε να τους συγχαρεί για την πρόκρισή τους στον τελικό, σχεδόν μία ώρα πριν αυτό ανακοινωθεί και επίσημα. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να πετάξει την σπόντα του στον Νικήτα.

«Εγώ είπα κάποτε σε ένα συμβούλιο σε κάποιον από την Καλαμάτα. Μην βιάζεσαι να λες για μπλούζα που θα γράφει το όνομα σου στους τελικούς. Εύγε στη δυάδα του τελικού. Άξιοι, εύχομαι τα καλυτερα», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Σε αυτό το σημείο, να σου υπενθυμίσουμε ότι ο Νικήτας έχει καταγωγή από την Καλαμάτα. Επίσης, να σου υπενθυμίσουμε και την κόντρα που οι 2 παίκτες είχαν όσο ήταν συμπαίκτες στην ίδια ομάδα.

Throwback: Η επική ατάκα του Μπόμπαινα προς τον Νικήτα

«Νικήτα σε μια μπριγάδα που θες να δουλέψεις και να έχεις τη σταδιοδρομία του μάγειρα, ο σεφ όταν μπροστά στους κριτές, στο τηλεοπτικό κοινό και στους αντιπάλους λες ότι έχει κάνει δουλειά. Μέσα δεν πα να του λες ότι σε έχω γραμμένο εκεί που ξέρεις. Οπότε αν ήμασταν στην κουζίνα μου, πολύ απλά ξέρεις τι θα έκανα; Θα απολυόσουν», είχε πει ο Μπόμπαινας μπροστά στα μούτρα του Νικήτα και απευθείας κάρφωσε το χαρτί του και τον ψήφισε.