ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Το Twitter κουράστηκε να βλέπει την Ελπίδα και ξεσπά. «Πόση υποκρισία πια;»

Instagram.com/masterchefgr

Μετά την αποχώρηση του Γιάννου, ενός από τα μεγαλύτερα φαβορί του φετινού MasterChef, του οποίου το πιάτο κρίθηκε αδύναμο και δεν μπόρεσε να του εξασφαλίσει μία θέση ανάμεσα στους final 4 του μαγειρικού διαγωνισμού, σειρά παίρνει ο Νικήτας. Ο παίκτης που -επίσης- βρισκόταν ανάμεσα στα «μεγάλα» ονόματα, αποχώρησε, καθώς συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Και κάπως έτσι, η τελική τριάδα του MasterChef «κλείδωσε» οριστικά, με τους Παναγιώτη, Καλλιόπη και Ελπίδα να είναι οι παίκτες που την αποτελούν. Ωστόσο, η συμπερίληψη της τελευταίας ανάμεσα στους φιναλίστ, καθόλου δεν άρεσε στο Twitter. Ο βραβευμένος chef, Νίκος Ρούσσος, «έριξε» την αυλαία των δοκιμασιών της ημιτελικής φάσης του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα, οι 4 παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν 3 πιάτα αντιγραφής υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων, με τον Νικήτα να σημειώνει τη χειρότερη επίδοση.

MasterChef: Το Twitter ξεσπά για την πρόκριση της Ελπίδας και έχει τους λόγους του

Μπορεί, λοιπόν, ο Νικήτας να συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, η οποία τον έθεσε εκτός διαγωνισμού, όμως το Twitter δεν μπόρεσε να δεχτεί με τίποτα την πρόκριση της Ελπίδας στους 3 καλύτερους chefs του MasterChef. Η παίκτρια δεν κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια των χρηστών λόγω της συμπεριφοράς και του χαρακτήρα της, με αποτέλεσμα να είναι ανεπιθύμητη στους κόλπους του Twitter. Διαβάζεις παρακάτω για να καταλάβεις καλύτερα.