ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Μπόμπαινας αποκαλύπτει την άγνωστη πλευρά του εαυτού του. Το Twitter δεν ξεχνά το παρελθόν

Instagram.com/MasterChefgr

Σε αυτό το σημείο, κι ενώ έχουν προβληθεί ήδη 32 επεισόδια από την πρεμιέρα του MasterChef, ήρθε η ώρα να παραδεχθούμε πως ο Δημήτρης Ταϊρίδης aka Μπόμπαινας, είναι ο παίκτης του φετινού διαγωνισμού που έχει λάβει τα περισσότερα αρνητικά μηνύματα κι έχει σχολιαστεί εξίσου αρνητικά από τον κόσμο των social media και ιδίως του Twitter.

Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς πως στο επεισόδιο της Πέμπτης, 10 Μαρτίου οι χρήστες του Twitter θα έδειχναν έστω τον ελάχιστο οίκτο ή κάποια συγκίνηση προς τον Δημήτρη Ταϊρίδη που αποκάλυψε την πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του, όταν μίλησε στην κάμερα το MasterChef για τη θετή του κόρη, με δάκρυα στα μάτια. Ωστόσο, η πραγματικότητα μάς διέψευσε. Το παρελθόν δεν ξεχνιέται τόσο εύκολα.

«Θέλω να δηλώσω ότι σήμερα είμαι και λίγο συγκινημένος γιατί είχα επικοινωνία με την Ιωάννα και μίλησα και με την Ζούμπι μας. Η Ζούμπι μας είναι ένα παιδί με σύνδρομο Wilson, το οποίο υπεραγαπάω. Μπορεί να μην είμαι ο βιολογικός της πατέρας, αλλά είναι μια καρδιά μεγάλη και μου έδωσε και δύναμη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ταϊριδης που άνοιξε την καρδιά του μιλώντας στην κάμερα του MasterChef.

«Μου είπε, χαίρομαι που σε βλέπω Δημήτρη στην κουζίνα του MasterChef! Εντάξει, είναι αυτές οι μικρές ενεσούλες που σου δίνουν μια ώθηση ρε παιδί μου. Της είπα πόσο πολύ την αγαπάω. Της το λέω και από εδώ. Θα της το πω και όταν βγω, από κοντά. Εντάξει, προχωράω», πρόσθεσε ο παίκτης του MasterChef.

MasterChef: Η εξομολόγηση του Μπόμπαινα, δεν άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές του Twitter

Οι χρήστες του Twitter, πάντως, δεν φάνηκαν να πείθονται από τον συγκινητικό λόγο του Δημήτρη Ταϊρίδη στην κάμερα του MasterChef. Και έχουν κάθε λόγο να είναι δύσπιστοι, από τη στιγμή που σε όλα τα προηγούμενα επεισόδια, ο παίχτης έχει δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Τα συμπεράσματα δικά σου.