ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ήταν ιδέα της Ελισάβετ το κανταΐφι; Το Twitter το αμφισβητεί, μαζί με την αξία της

Star

H Ελισάβετ ήταν η παίκτρια που είχε αποσπάσει το τελευταίο Golden Pin του MasterChef από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Μία ερασιτέχνης μαγείρισσα και καθηγήτρια γαλλικών από την Εύβοια, που άφησε για λίγο τους δύο γιους της, για να βρεθεί να διαγωνίζεται στο reality μαγειρικής του Star.

Η Ελισάβετ βρέθηκε στην Μπλε ομάδα του MasterChef, αυτή που στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη 23 Μαρτίου, φάνηκε έτοιμη να σπάσει το σερί νικών των Κόκκινων στην ομαδική δοκιμασία. Η συγκεκριμένη δοκιμασία είχε καλό σκοπό, αφού οι παίκτες του MasterChef κλήθηκαν να μαγειρέψουν για οικογένειες προσφύγων.

Η Ελπίδα έγινε αρχηγός της Κόκκινης ομάδας, ενώ οι Μπλε διάλεξαν για αρχηγό τους τον Νικήτα. Σε μία δοκιμασία χωρίς αχρείαστους ανταγωνισμούς κι εντάσεις, ο βασικός αντίπαλος ήταν ο χρόνος. Οι δύο ομάδες έπρεπε να ετοιμάσουν 54 μερίδες ενός πλήρους μενού με σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό. Και στο γλυκό ήταν που η Ελισάβετ ήρθε να πρωταγωνιστήσει στο επεισόδιο του MasterChef, έτσι όπως το παρακολούθησαν τα μάτια των χρηστών του Twitter.

Η Μπλε ομάδα διάλεξε να ετοιμάσει κανταΐφι για το γλυκό του μενού του. Ο Σταύρος ήταν που το πρότεινε και έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, ενώ η Ελισάβετ το σιρόπιασε. Όταν ρωτήθηκε ποιος είχε την ιδέα για το κανταΐφι, η Ελισάβετ είπε ότι η ίδια και ο Σταύρος ήταν που το πρότειναν και το έφτιαξαν. Ο σκηνοθέτης με τα πλάνα που προβλήθηκαν αμέσως μετά, αποκατέστησε την αλήθεια και το Twitter πήρε «φωτιά».

Και να μου πεις, μπορεί να μπερδεύτηκε η Ελισάβετ, τόσες φορές έχουν φτιάξει κανταΐφι οι Μπλε. Εκείνο που κυρίως ενόχλησε το Twitter, ήταν το γεγονός ότι η Ελισάβετ θέλησε να πάρει τα εύσημα για το πιάτο που οι κριτές σχολίασαν πως ήταν το καλύτερο της δοκιμασίας. Αν το πιάτο δεν ήταν και τόσο καλό, θα έλεγε η Ελισάβετ ότι ήταν και δική της ιδέα, άραγε; Δεν αναρωτιέμαι εγώ, το Twitter τα λέει. Πάντως η επιμονή των Μπλε να φτιάχνουν κανταΐφι και να αναθέτουν κάθε φορά στην Ελισάβετ εργασίες που έχουν να κάνουν με τα γλυκά, μετα από 4 σερί ήττες, δεν πέρασε επίσης απαρατήρητο από το Twitter. Γιατί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να πίστεψε στο golden pin του, αλλά το Twitter, δεν πιστεύει και τόσο σε εκείνη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελισάβετ γίνεται αιτία να νευριάσει το κοινό που παρακολουθεί και σχολιάζει το MasterChef στο Twitter. Το τελευταίο golden pin του διαγωνισμού έχει κάνει παρέα με τον Γιάννο, αλλά και τον Μπόμπαινα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κι αυτό το τελευταίο καταλαβαίνεις ότι το Twitter δεν το ξεχνά. Κάπως έτσι, η Ελισάβετ βρέθηκε ανάμεσα στα σχόλια του κοινού πριν κι από το επίμαχο ακόμα σημείο με το κανταΐφι. Οι περισσότεροι αναφέρονταν στη στάση που τηρεί στις ομαδικές δοκιμασίες, στις οποίες δεν παίρνει συχνά την πρωτοβουλία να προτείνει πράγματα και να αναλάβει μεγάλες ευθύνες. Κι αυτή η στάση είναι που τους κάνει συχνά να αμφισβητούν την αξία της υποψήφιας chef που πήρε απευθείας το εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, η Μπλε ομάδα φαίνεται να προηγείται στην ομαδική δοκιμασία, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ελπίδες για την πρώτη της νίκη στο MasterChef μετά από το σερί των τεσσάρων νικών της Κόκκινης ομάδας. Κι αν αναρωτιέσαι ακόμα αν ο Μάριος έκανε τις απειλές του πραγματικότητα για να προκαλέσει την ήττα της Κόκκινης ομάδας, να σε ενημερώσω ότι δεν τα έβαλε με κανέναν τελικά και δεν δημιούργησε εντάσεις ή προβλήματα. Ακόμα.