ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Η Ελισάβετ Όλγα πέρασε στο σπίτι και το Twitter μαντεύει ένα από τα φαβορί

Star

Μία ερασιτέχνης μαγείρισσα και καθηγήτρια γαλλικών από την Εύβοια και μητέρα δύο παιδιών ήταν το πρόσωπο που πήρε το τελευταίο Golden Pin του MasterChef και μπήκε απευθείας στο σπίτι του reality μαγειρικής του Star. Το επεισόδιο της Τρίτης 25 Ιανουαρίου ήταν το τελευταίο των auditions και η Ελισάβετ Όλγα ήταν η τελευταία διαγωνιζόμενη του MasterChef που απέσπασε το Golden Pin. Απέσπασε παράλληλα και θετικά σχόλια στο Twitter.

Η Ελισάβετ Όλγα δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef, επειδή αγαπά τη μαγειρική. «Πιστεύω ότι μπορεί να είμαι η επόμενη ερασιτέχνης Ελληνίδα MasterChef γιατί πιστεύω ότι όταν κάποιος αγαπάει κάτι τόσο πολύ μπορεί να το κάνει πολύ καλά και να φτάσει όσο ψηλά θέλει», είπε αρχικά η Ελισάβετ Όλγα που ετοίμαζε λαβράκι με πουρέ και σπαράγγια για τους 3 κριτές του MasterChef. Όπως είπε στη συνέχεια οι δικοί της ενθουσιάστηκαν με την προοπτική να μπει στο reality μαγειρικής του Star.

Μιλώντας στη συνέχεια για τους δικούς της, η Ελισάβετ Όλγα, αναφέρθηκε στους γιους της που θα της λείψουν πολύ, τον 9 ετών Στάθη Δαυίδ και τον 2 ετών Γιάννη. «Ξέρω όμως ότι είναι πολύ υπερήφανα για τη μανούλα τους και χαίρονται πολύ», σημείωσε λίγο πριν ολοκληρώσει την προετοιμασία της.

Το αποτέλεσμα του πιάτου της όχι μόνο άρεσε στους κριτές αλλά ενθουσιάστηκαν με το γεγονός ότι μία ερασιτέχνης δημιούργησε ένα τόσο εκπληκτικό πιάτο. Οι 3 κριτές του MasterChef της έδωσαν τα 3 «ναι» που χρειαζόταν, αλλά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε ένα βήμα παραπέρα την απόφασή τους.

«Το bootcamp είναι πολύ απαιτητικό αλλά εσύ δεν θα χρειαστεί να βάλεις τα δυνατά σου! Σου δίνω το golden pin μου. Το κράταγα για ένα νόστιμο πιάτο και για κάποιον που θα ένιωθα ότι το θέλει πάρα πολύ! Καλωσόρισες στο σπίτι του MasterChef!», της είπε και το Golden Pin έγινε δικό της.

Συγκινημένη η Ελισάβετ Όλγα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Αγκάλιασε την αδερφή της που τη συνόδευε στον διαγωνισμό και στη συνέχεια απέναντι από την κάμερα της παραγωγής του MasterChef η Ελισάβετ Όλγα κάλεσε τον μεγαλύτερο γιο της στο τηλέφωνο.

Η Ελισάβετ Όλγα πέρασε στο σπίτι του MasterChef και ο διάλογος με τον γιο της «έλιωσε» το Twitter

«Μπράβο συγχαρητήρια. Σε αγαπάω πολύ. Το φοράς ακόμα το φυλαχτό που σου έδωσα;», την ρώτησε ο γιος της και της είπε ότι θέλει να βγει πρώτη. Ο διάλογός τους, έκανε το Twitter να λιώσει, αποδεικνύοντας ότι τελικά δεν είναι τα πιάτα αυτά που μας συγκινούν περισσότερο. Είναι η αγάπη, είτε αυτή που έχουμε για τα όνειρά μας, είτε αυτή που μοιραζόμαστε με τους δικούς μας και διαποτίζει την κάθε κουβέντα μας.