ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef ημιτελικός: Ποιοι δύο παίκτες αποχωρούν μια ανάσα πριν το τέλος;

Instagram.com/mastercefgr

«Είστε οι τέσσερις καλύτεροι του αποψινού MasterChef αυτό τίποτα δεν το αλλάζει. Και στο τέλος της ημέρας θα ξέρουμε το ζευγάρι του τελικού!», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ του επεισοδίου του MasterChef που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουνίου, ο Σωτήρης Κοντιζάς. Δεν ξέρω για το δικό σου στομάχι αλλά σίγουρα αυτά των παικτών της τελικής τετράδας του MasterChef θα σφίχτηκαν κάμποσο.

Η Μαρία, ο Τζον, ο Σταύρος και ο Σταυρής είναι οι τέσσερις φιναλίστ του MasterChef. Είναι κι αυτοί που θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό, που αν κρίνουμε απο το trailer περιλαμβάνει έντονες συγκινήσεις και κλάματα. Ο ημιτελικός του MasterChef θα περιέχει ένα απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας που θα είναι κι αυτό που θα κρίνει την πρόκριση κάποιων από τους παίκτες στον τελικό του show.

Οι τέσσερις παίκτες μοιράζονται τα συναισθήματά τους για τον ημιτελικό (και η Μαρία τους χαρακτηρισμούς της για τους συμπαίκτες της) στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην «Φωλιά των Κου Κου».

Και μπορεί το MasterChef να χαρακτηρίστηκε προς το τέλος του από τις απρόσμενες αποχωρήσεις των πολύ δυνατών μαγειρικά, Δημήτρη Μπέλλου και Γιώργου Λασκαρίδη, η συνέχεια, ωστόσο, σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει δεν θα είναι εξίσου ανατρεπτική.

 

Ο ημιτελικός του MasterChef περιλαμβάνει δύο αποχωρήσεις

Εδώ και καιρό είχε γραφτεί ότι τα δύο πρόσωπα που φτάνουν στον μεγάλο τελικό του MasterChef θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου. Όπως φαίνεται από τις διαρροές που κυκλοφόρησαν για τις τελευταίες αποχωρήσεις, ο ημιτελικός του MasterChef επιβεβαιώνει αυτά τα αρχικά spoiler.

Η διπλή αποχώρηση του επεισοδίου της Δευτέρας 15 Ιουνίου αφορά τη Μαρία και τον Τζον. Ο τελευταίος θα κλείσει την πόρτα του MasterChef με δάκρυα στα μάτια, αφού ήταν πολύ αποφασισμένος να φτάσει μέχρι την τελική νίκη.  Σε κλάμματα φαίνεται να ξεσπά και ο Σταυρής Γεωργίου, αλλά στη δική του περίπτωση μάλλον τα δάκρυα είναι δάκρυα χαράς και ανακούφισης.

Τι θα ακολουθήσει στον τελικό

Οι δύο καλοί φίλοι, Σταύρος και Σταυρής, αναμένεται να ξεκινήσουν την μεγάλη αναμέτρηση από το επεισόδιο της Τρίτης 16 Ιουνίου. Η μεταξύ τους μάχη για το μεγάλο έπαθλο του MasterChef που ανέρχεται στα 50.000 ευρώ, θα κορυφωθεί στον τελικό του μαγειρικού reality του Star που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος ο τελικός θα πραγματοποιηθεί σε άδειο πλατό, χωρίς το κοινό ή τους πρώην παίκτες του παιχνιδιού. Ο τελικός του MasterChef θα μεταδοθεί στις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης ενώ για τη διασφάλιση της μη διαρροής του ονόματος του νικητή το τελευταίο μισάωρο του προγράμματος μετά την τελική αναμέτρηση των δύο μαγείρων θα μεταδοθεί ζωντανά.