ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Η ανατροπή στα spoilers, το “Μπέλλο Ciao” στο Twitter και η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Μπέλλου

Μπορεί οι διαρροές, τα περίφημα spoilers για το MasterChef να ήθελαν τον Δημήτρη Μπέλλο να φτάνει ως την τελική τετράδα του παιχνιδιού, αλλά η ροή του παιχνιδιού ανέτρεψε τα δεδομένα. Ο Τζον παρέμεινε στη θέση του, όπως και η Μαρία Μπέη, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου και ο Δημήτρης Μπέλλος είδε την πόρτα της εξόδου.

Οι παίκτες του MasterChef αναμετρήθηκαν στην αντιγραφή ενός πιάτου με χταπόδι. Η Μαρία ήταν η πρώτη που γλίτωσε την αποχώρηση και ανέβηκε στον εξώστη ενώ ο Δημήτρης και ο Σταυρής βρέθηκαν αντιμέτωποι για το πιάτο που θα αποχωρήσει. Ο Δημήτρης συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία. Νωρίτερα είχε αποχωρήσει και ο Γιώργος.

Η φετινή τετράδα του MasterChef κόντρα στα προγνωστικά, αποτελείται από τους Σταύρο, Σταυρή, Μαρία και Τζον. Το Twitter το αντιμετώπισε με σχετική ψυχραιμία και χιούμορ. Ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν ένας από τους λιγοστούς παίκτες του 4ου κύκλου του MasterChef που δεν είχε δημιουργήσει ιδιαίτερες αντιπάθειες σε αντίθεση με το (μέχρι και τώρα) έτερόν του ήμισυ, Μαρία. Όπως καταλαβαίνεις η αποχώρησή του σχολιάστηκε στο Twitter και οι χρήστες του δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν (όχι κολακευτικές) αναφορές και στη Μαρία Μπέη.

Για να μην αναρωτιέσαι το γιατί, θα σου εξηγήσω πώς το κυρίαρχο σενάριο στο μυαλό του τηλεθεατών του MasterChef είναι πως η Μαρία λειτούργησε αποπροσανατολιστικά για τον Δημήτρη Μπέλλο και το στόχο του να βγει νικητής του MasterChef, ενώ παραλλήλως τον τάραζε στην γκρίνια. Επιπλέον, σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter, ο Δημήτρης Μπέλλος χρειάστηκε προσπάθεια για να φτιάξει το πιάτο που του κόστισε την παραμονή του στο παιχνίδι, προκειμένου να παραμείνει μέσα σε αυτό η καλή του.

Τα tweets του αποχαιρετισμού για την ανατρεπτική αποχώρηση στο MasterChef

Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Μπέλλου μετά την αποχώρηση

Ο Δημήτρης Μπέλλος λίγο μετά την προβολή της αποχώρησής του από το παιχνίδι, πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Κάπως έτσι θέλησε να ευχαριστήσει τους κριτές του παιχνιδιού και τον κόσμο για την στήριξή του.

«Αυτό το όμορφο ταξίδι του ΜasterChef έλαβε τέλος. Ευχαριστώ πολύ τους κριτές και όλη την παραγωγή που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να το ζήσω όλο αυτό. Ευχαριστώ για όλα τα σχόλια σας και θα απαντήσω σύντομα σε όλους. Διακοπές τέλος και ώρα τα μαχαίρια να πιάσουν φωτιά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπέλλος.