ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Η Μαρίνα δεν ήρθε για να μείνει και το Twitter διχάστηκε

Instagram.com/masterchefgr/

Το τελευταίο τεστ δημιουργικότητας ήταν αυτό που «έστειλε» τη Μαρία Λαζαρίδου, τη Μαρία Ματσούκαρου, τη Σέβα Λογοθέτη και τη Γιώτα Λιοπετρίτη υποψήφιες προς αποχώρηση από το MasterChef. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαρτίου, οι τέσσερις παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Στη δοκιμασία αποχώρησης που αποδείχθηκε γυναικεία υπόθεση, οι διαγωνιζόμενες ήρθαν αντιμέτωπες με ένα πιάτο αντιγραφής, το οποίο είχε αρνί με κρούστα μανιταριών, λαχανικά σωτέ και πουρέ. Η πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν αυτή της Μαρίας Λαζαρίδου. Και όπως ορίζουν οι νέοι κανόνες του MasterChef, κάθε διαγωνιζόμενος που βρίσκεται σε αυτήν τη θέση, θα πρέπει να δείξει τις ικανότητές του σε μια μαγειρική μονομαχία με παίκτη από προηγούμενο κύκλο.

Έτσι, λοιπόν, η πόρτα του MasterChef άνοιξε και στο πλατό εισέβαλλε η Μαρίνα Ντεμολλάϊ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρίνα Ντεμολλάϊ είχε συμμετάσχει στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής όπου και κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα. Αυτήν τη φορά, δεν κατάφερε να συνεχίσει το δεύτερο ταξίδι της στον διαγωνισμό, καθώς η προσπάθεια της Μαρίας κρίθηκε καλύτερη μαγειρικά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρίνα Ντεμολλάϊ είχε δημιουργήσει πολλές φορές εντάσεις προκαλώντας παράλληλα την αντιπάθεια των συμπαικτών της και μερίδας του κοινού. Στην πρώτη αποχώρησή της, οι συμπαίκτες της είχαν δηλώσει ανακουφισμένοι και πολύ πιο χαλαροί, ενώ παραδέχθηκαν ότι και οι σχέσεις μεταξύ τους, είχαν βελτιωθεί.

MasterChef: Η θετική αντίδραση του Twitter, στην αποχώρηση της Μαρίνας Ντεμολλάϊ

Με έμπνευση από γνωστό παραμύθι, η Μαρίνα χαρακτήρισε τον ευατό της «κακό λύκο» που εισβάλλει ξανά στον διαγωνισμό.

«Μπαίνοντας, όλος ο εξώστης υποστήριζε τη Μαρία και μου κάνει εντύπωση. Μετά το ξανασκέφτομαι, όμως, και λέω… Ποιον θέλουν σπίτι; Κάποιον που μπορούν να νικήσουν ή κάποιον που δεν μπορούν να νικήσουν; Γιατί ήρθε ο κακός ο λύκος τώρα και σφυράει από την πόρτα», ανέφερε η γνώριμη μαγείρισσα του πέμπτου κύκλου.

«Δεν έχω παρακολουθήσει τι μπορεί να έχει κάνει μαγειρικά η Μαρία και κατά πόσο έχει εξελιχθεί αλλά ξέρω πώς είμαι εγώ αυτή τη στιγμή. Και αυτή τη στιγμή, η Μαρίνα είναι πιο δυνατή από ποτέ! Και μαγειρικά και ψυχολογικά και σωματικά και σε όλα της. Αυτή τη φορά, ο μόνος μου στόχος είναι η πρώτη θέση και τίποτα λιγότερο, γιατί τα κατάφερα τόσο καλά την προηγούμενη φορά και μπορώ να πιεστώ λίγο παραπάνω για να έχουμε αυτή τη φορά τη δεύτερη γυναίκα MasterChef», πρόσθεσε η ίδια.

Παρά τις δηλώσεις της, τελικά, δεν κατάφερε να προχωρήσει στο MasterChef. Αυτή η έκβαση μπορεί να ικανοποίησε τους περισσότερους χρήστες στο Twitter, αλλά υπήρξε και μια μερίδα που δεν συμφώνησε.

Ανάμεσα στα σχόλια που επικρότησαν την προσπάθεια της Μαρίας, η οποία ουσιαστικά έθεσε εκτός παιχνιδιού τη Μαρίνα Ντεμολλάϊ, βρέθηκαν και tweets που πήραν το μέρος της αμφιλεγόμενης παίκτριας. Κάποιοι, δηλαδή, δυσαρεστήθηκαν με τη συγκεκριμένη εξέλιξη του MasterChef, όπως φαίνεται παρακάτω.