ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Η Καλλιόπη κέρδισε την κάρτα ασυλίας και την καρδιά του Twitter

STAR

Η νέα εβδομάδα του MasterChef ξεκίνησε με καινούργιες δοκιμασίες και 14 υποψήφιους παίκτες να συνεχίζουν να αγωνίζονται στην κουζίνα του. Στο πλαίσιο των θεματικών εβδομάδων που έχει υιοθετήσει φέτος το reality μαγειρικής του Star, οι 14 μάγειρές του έμαθαν τη θεματική της νέας τους εβδομάδας που δεν είναι άλλη από το αμπέλι.

Η δοκιμασία του Mystery Box ανέδειξε νικητή τον Βασίλη Μπόλλο, ο οποίος χρησιμοποίσε τα πλεονεκτήματά του για να διευκολύνει ή να δυσκολέψει τους συμπαίκτες του στο MasterChef ενόψει του Τεστ Δημιουργικότητας που ακολούθησε. Ο Βασίλης μοίρασε τις σακούλες με τα περισσότερα ή λιγότερα υλικά και τα φύλλα από αμπέλια και πετιμέζι στους υπόλοιπους μάγειρες κι αυτοί κλήθηκαν να δημιουργήσουν τα πιάτα τους.

Η Καλλιόπη ήταν εκείνη που αναδεχίθηκε νικήτρια του Τεστ Δημιουργικότητας με ένα καταπληκτικό πιάτο, σύμφωνα με τους κριτές, και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της. Η Καλλιόπη εκτός από νικήτρια του Τεστ Δημιουργικότητας είναι και η νέα κάτοχος της κάρτας ασυλίας του MasterChef που είχε μείνει «ελεύθερη» αφού ο Γιάννος, που την είχε κερδίσει σε προηγούμενη δοκιμασία την είχε ήδη χρησιμοποιήσει.

«Είναι ό,τι καλύτερο μας έχεις φέρει μέχρι στιγμής, από όλες τις απόψεις! Πραγματικά συγχαρητήρια, συνέχισε έτσι», της είπε ο Πάνος Ιωαννίδης κι η Καλλιόπη αγκάλιασε τους τρεις κριτές του MasterChef συγκινημένη, όταν αναδείχθηκε νικήτρια της δοκιμασίας. Συνυποψήφιοι για τη θέση του νικητή ήταν ο Νίκος και ο Γιάννος που επίσης ετοίμασαν εντυπωσιακά πιάτα στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Στον αντίποδα υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν η Βασιλική, ο Μάριος και η Ελισάβετ, μετά από μία ακόμα απαιτητική δοκιμασία του MasterChef.

Η Καλλιόπη του MasterChef, βασίλισσα της καρδιάς του Twitter

Εκτός από νικήτρια του Τεστ Δημιουργικότητας και κάτοχος της κάρτας ασυλίας η Καλλιόπη του MasterChef αναδείχθηκε και σε βασίλισσα της καρδιάς του Twitter. Οι χρήστες του, που έχουν κουραστεί με τις κόντρες μεταξύ των παικτών του reality μαγειρικής του Star, τον πόνο του Μάριου για την απουσία του φίλου του, Γρηγόρη και τον μονίμως ανεκδιήγητο Μπόμπαινα, βλέπουν στην Καλλιόπη έναν φάρο καλοσύνης και ταπεινότητας. Και το δείχνουν μέσα από τους πανηγυρισμούς τους για τη νίκη της. Είναι η Καλλιόπη η νέα Μαργαρίτα του MasterChef; Για το Twitter μάλλον η απάντηση είναι καταφατική.

«Είναι λες και ξεκινάει για μένα τώρα το παιχνίδι. Πέφτεις, σηκώνεσαι, αλλά το μόνο που ξέρεις είναι ότι σηκώνεσαι μόνο αν πατήσεις στα δικά σου πόδια», είπε η Καλλιόπη πριν ανακοινωθεί ότι βρέθηκε στην τριάδα με τα καλύτερα πιάτα του Τεστ Δημιουργικότητας. Η επιμονή της αυτή να σηκώνεται κάθε φορά που πέφτει έχει σημαδέψει την πορεία της στο MasterChef από την αρχή.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι συνώνυμο της επιμονής πράγμα που αποδείχθηκε ήδη από την οντισιόν της, αφού αυτή είναι η δεύτερη φορά που βρέθηκε να συμμετέχει στον διαγωνισμό. Πέρυσι είχε χάσει στη μαγειρική μονομαχία του bootcamp από τον Παναγιώτη Τζαμαλή, αλλά φέτος κατάφερε να μπει στο σπίτι του MasterChef με αξιώσεις για να φτάσει πολύ μακριά στον διαγωνισμό. Η καταγωγή της είναι από τη Νάξο κι είναι 25 ετών. Σπούδασε χρηματοοικονομικά, αλλά η ψυχή της ανήκει στη μαγειρική και το αποδεικνύει με κάθε νέα της προσπάθεια στις δοκιμασίες του MasterChef.