ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Γιάννος χρησιμοποιεί την κάρτα ασυλίας με τον πιο παράλογο τρόπο. Το Twitter αποχαιρετά έναν αγαπημένο παίκτη

Instagram.com/masterchefgr

Η απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης που περίμενε τους παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού στο επεισόδιο της Τρίτης, 5 Απριλίου, συνοδεύτηκε από μία μεγάλη ανατροπή, η οποία όχι μόνο δυσαρέστησε τους διαγωνιζόμενους, αλλά και όσους παρακολουθούν MasterChef.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις δοκιμασίες που υποβλήθηκαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι, τα χειρότερα πιάτα ανήκαν στη Φανή, τον Μάριο, τη Βασιλική και την Ελισάβετ. Οι 4 παίκτες αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef γι’ αυτήν την εβδομάδα. Κι ενώ, λοιπόν, ήταν έτοιμοι να επιδοθούν σε μαγειρικούς αγώνες για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό, ο Γιάννος έκανε την ανατροπή.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του απηύθυνε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, για το αν θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας του, ο παίκτης απάντησε θετικά και έσωσε την Ελισάβετ. «Θα αδικήσω έναν άλλο, τον Μάριο, αλλά την κάρτα θα τη δώσω στην Ελισάβετ. Αποφάσισα να δώσω την κάρτα για να καταλάβει η Βασιλική τι έχει κάνει. Όταν λες ότι είσαι φίλος με κάποιον, δεn θα σε ψηφίσω, με έχεις σώσει δυο φορές, δεν τον μαχαιρώνεις. Ήταν αναπόφευκτο να δώσω την κάρτα στην Ελισάβετ για να καταλάβει η Βασιλική τι έχει κάνει», ήταν τα λόγια του παίκτη για να δικαιολογήσει την απόφασή του. Τη θέση της Ελισάβετ πήρε ο Τζόναθαν και τελικά ήταν αυτός που αποχώρησε από το MasterChef.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να ακολουθήσουν με ακρίβεια τα βήματα της συνταγής του καλεσμένου chef Παναγιώτη Γιακαλή. Η Βασιλική και ο Τζόναθαν ήταν η 2αδα με τα χειρότερα πιάτα. Η πρώτη συγκέντρωσε 23 βαθμούς για το πιάτο της, ενώ ο δεύτερος 21.

Το Twitter καταδικάζει την πιο άδικη ανατροπή του φετινού MasterChef με πρωταγωνιστή τον Γιάννο

Η παράδοξη απόφαση του Γιάννου να σώσει την Ελισάβετ για να εκδικηθεί (;) τη Βασιλική που είχε ψηφίσει την πρώτη ύστερα από μία ομαδική δοκιμασία, ενώ ήταν φίλη της και στη συνέχεια η άδικη αποχώρηση του Τζόναθαν που ουσιαστικά θυσιάστηκε, έκαναν το Twitter να ξεσπάσει. Ο χρήστες όχι μόνο καταδίκασαν την απόφαση του παίκτη, αλλά δεν πίστεψαν στιγμή τη δικαιολογία του πως ήταν ανήξερος. Ο παίκτης υποστήριξε πως δεν ήξερε ότι ο Τζόναθαν θα έπαιρνε τη θέση της παίκτριας, αλλά δεν έπεισε κανέναν.

Το Twitter δεν πίστεψε στιγμή τη δικαιολογία του Γιάννου