ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε, λίγο πριν το φινάλε

instagram.com/masterchefgr

Το MasterChef όσο πλησιάζει προς τον μεγάλο τελικό, γίνεται όλο και πιο ανατρεπτικό. Ο Αλέξανδρος Συνοδινός αποχώρησε μετά από μονομαχία με τη Μαρίνα Ντεμολλάι.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν στους τέσσερις καλύτερους του διαγωνισμού μετά τη δυναμική επιστροφή τους στο σπίτι του MasterChef, πάλεψαν σκληρά στο χθεσινό επεισόδιο. Η νίκη όμως είχε άρωμα γυναίκας, με την Μαρίνα να φέρνει εις πέρας την δοκιμασία επιτυχώς και να συνεχίζει στον αγώνα για το έπαθλο.

Η δοκιμασία που έβγαλε τον Αλέξανδρο εκτός παιχνιδιού

Ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα διαγωνίστηκαν μετά την πρόκριση της Μαργαρίτας στους τρεις φιναλίστ του διαγωνισμού. Η δοκιμασία τους είχε να κάνει με την δημιουργία τριών διαφορετικών πιάτων με πάνω από 40 διαφορετικές παρασκευές, σε χρονικό διάστημα δύο ωρών. Ο καλεσμένος που ετοίμασε τα πιάτα της δοκιμασίας αποχώρησης του MasterChef ήταν ο καταξιωμένος chef Hervé Pronzato.

Ο Αλέξανδρος βέβαια δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όλες τις ζητούμενες παρασκευές στο απαιτητικό διάστημα των δύο ωρών. Έτσι οι 3 κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αποφάσισαν πως η πρόκριση άξιζε δικαιωματικά στην προσπάθεια της Μαρίνας, η οποία συνεχίζει στον διαγωνισμό του MasterChef 5. Ενώ στην επόμενη φάση, η τελευταία θα διαγωνιστεί με τον Διονύση Σαρακίνη.

Ο Αλέξανδρος μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για όλη την παραγωγή του MasterChef και αποχώρησε από τον διαγωνισμό. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα μέχρι εδώ. Ευχαριστώ τους πάντες που έκαναν πραγματικότητα αυτό το όμορφο ταξίδι».

Ο Αλέξανδρος δεν θα ξυρίσει το μουστάκι τελικά.. το twitter σχολιάζει

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν και σε αυτή την αποχώρηση ποικίλες, το Twitter πήρε όπως κάθε φορά φωτιά και σχολίασε την αποχώρηση του Αλέξανδρου Συνοδινού ποικιλοτρόπως.

 

 

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Masterchef

Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και προς τον δρόμο για το μεγάλο έπαθλο ο Διονύσης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Μαρίνα προκειμένου να αποφασιστεί ποιος θα προκριθεί δίπλα στη Μαργαρίτα.