ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Maestro: Το trailer για τον 2ο κύκλο της σειράς κυκλοφόρησε. Όσα ξέρουμε γι’ αυτόν

MEGA TV

Το συγκλονιστικό trailer της 2ης σεζόν της αγαπημένης σειράς του MEGA, Maestro μόλις κυκλοφόρησε και έβαλε τέλος στην προσμονή των φαν. Η σειρά που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες, κάνει comeback.

Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι έτοιμα και συγκεκριμένα το Maestro κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το Maestro θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

Η σειρά διεθνών προδιαγραφών θα συναντήσει και πάλι το κοινό σε κάθε γωνιά του κόσμου που μπορεί να μην μιλά ελληνικά, ξέρει όμως να εκτιμά τη δυνατή πλοκή, τις εξαιρετικές ερμηνείες και τα μαγευτικά πλάνα που κατάφεραν να βάλουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της μυθοπλασίας!

Τα γυρίσματα για το μεγάλο φινάλε έχουν ήδη ξεκινήσει με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται αυτή την περίοδο και πάλι στους Παξούς.

Όσα ξέρουμε για τον 2ο κύκλο

Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου του Maestro (In Blue) είναι Μητέρα. Με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Ορέστης προσπαθεί να ξεχάσει την Κλέλια και όσα συνέβησαν μεταξύ τους στους Παξούς, αλλά δεν μπορεί. Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας τού δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα. Το Ιόνιο όμως κρύβει μια θανάσιμη παγίδα για όλους στο νησί. Το πτώμα του Χαράλαμπου αναδύεται στην επιφάνεια της θάλασσας. Θα μπουν και νέα πρόσωπα. Όχι πολλά. Στα πρώτα επεισόδια θα μπει ένα νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε.

Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα 4 επεισόδια θα δούμε τις συνέπειές του. H Στεφανία Γουλιώτη γίνεται μητέρα, αλλά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται την Κλέλια Ανδριολάτου.