ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Maestro Β’ κύκλος: Παπακαλιάτης, Ανδριολάτου, Καβογιάννη σε backstage φωτογραφίες

Papadakis Press Κώστας Μοσχόπουλος

Η σειρά του Mega, Maestro, που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ξεκίνησε το ταξίδι της από τους Παξούς όπου γυρίζεται και συνέχισε στις γειτονιές του κόσμου, αφού έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στην πλατφόρμα του Netflix. Μετά τον πρώτο κύκλο της σειράς που το τηλεοπτικό κοινό αποθέωνε με κάθε ευκαιρία στο Twitter/X, ήρθε η ώρα για τον δεύτερο και για τα γυρίσματα που έχουν ήδη ξεκινήσει σε Παξούς και Αντίπαξους.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρία Καβογιάννη κ.α. συντελεστές της σειράς μοιράζονται τα δικά τους backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του B’ κύκλου της σειράς Maestro. Σε αυτά θα δεις κι άλλα πρόσωπα από το cast, όπως ο Φάνης Μουρατίδης αλλά και η Χάρις Αλεξίου, αλλά και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, της Κλέλιας και του Ορέστη της σειράς του Mega.

«Για να σας πω την αλήθεια, δεν ήξερα ότι θα είχε τέτοια επιτυχία», είχε πει στο αμερικανικό κανάλι abc, μετά την επιτυχία του Maestro, ως Maestro in Blue στο Netflix ο δημιουργός της σειράς. «Υπάρχει κάτι για όλους: ρομάντζο, απαγορευμένη αγάπη, φόνος και αντιμετώπιση δύσκολων θεμάτων όπως η ομοφοβία και η ενδοοικογενειακή βία», πρόσθετε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και τόνιζε ότι δεν είναι δυνατόν για τον ίδιο να γράψει κάτι χωρίς να μιλήσει για όσα συμβαίνουν γύρω του.

«Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης, αλλά και για κοινωνικά ζητήματα, πράγμα που κάνει την ιστορία τόσο επίκαιρη και τους χαρακτήρες τόσο σχετικούς», τόνιζε ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης που περιέγραψε τη σειρά του ως «ερωτικό γράμμα στην Ελλάδα». Η δεύτερη σεζόν, όπως διευκρίνιζε στο abc, γυρίζεται επίσης στους Παξούς.

«Περνούσα τα καλοκαίρια μου με την γιαγιά μου σε αυτό το νησί. Είναι ένα καταπληκτικό μέρος. Έχει τόση ομορφιά και φως. Ήξερα ότι αυτό θα βοηθούσε στη σύνδεση με ένα παγκόσμιο κοινό, επειδή το νησί είναι ένας χαρακτήρας από μόνος του στη σειρά», σημείωνε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε γίνεται τον Ιανουάριο του 2023, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε αποκαλύψει ότι ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα προβαλλόταν σε έναν χρόνο από τότε.

«Στις προσευχές μου όταν γράφω κάτι είναι να τελειώσει το επεισόδιο. Όταν το γυρίζω να καταφέρω να το γυρίσω, όταν το τελειώσω ας καταφέρω να σώσω τα λάθη. Κάθε φορά είναι και διαφορετική η προσευχή. Σε αυτή τη δουλειά εισακούστηκαν πολλές προσευχές. Είναι η πιο ολοκληρωμένη μου δουλειά. Τώρα που γράφω τον δεύτερο κύκλο τώρα άρχισα να ξαναβλέπω πράγματα που θα μπορούσα να έχω κάνει αλλιώς», σημείωνε τότε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει για τη σχέση των δύο πρωταγωνιστών και τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. «Δεν έγινε ποτέ κανένα μεγάλο θέμα, ήμουν πολύ συγκεκριμένος και ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει τίποτα κακοποιητικό από εκεί και πέρα ήμουν οκ. Δεν ήταν δάσκαλος, ήταν μουσικός. Η σχέση των δύο είναι μία αγνή σχέση και αν δεις τη σχέση τους δεν είναι κάτι ξένο ανάμεσά τους», σημείωνε για τους ρόλους που υποδύεται ο ίδιος και η Κλέλια Ανδριολάτου. Τους δυο τους θα δεις παρακάτω στην πιο #couplegoals φωτογραφία του τηλεοπτικού Ορέστη και της τηλεοπτικής Κλέλιας που τράβηξε ο Κοσμάς Κουμιανός. Στον φωτογράφο ανήκει και το παραπάνω καρουζέλ που μοιράστηκε η Μαρία Καβογιάννη.