ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Maestro: Πότε θα δούμε τα νέα 6 επεισόδια και ποιο είναι το καινούργιο πρόσωπο στη σειρά

christopherpapakaliatis @Instagram

Το Maestro ήταν η αγαπημένη μου ελληνική τηλεοπτική σειρά (και του Netflix). Κι όταν έμαθα ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης -επιτέλους- ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς και το μοντάζ (ο άνθρωπος είναι τελειομανής, είναι γνωστό τοις πάσι, κάθεται ώρες παρέα με τη μοντέρ του στο post production για να τα δέσουν όλα εξαιρετικά) ξεκίνησα να μετράω αντίστροφα για την πρεμιέρα. Σε 50 μέρες και σήμερα θα βλέπω το πρώτο επεισόδιο του Maestro

Είδαμε 9 επεισόδια με το ερωτικό δράμα του Maestro και τις πολλές παράλληλες ιστορίες του φωτογενούς καστ και πώς όλοι βρέθηκαν συνένοχοι σε ένα φόνο. Τι ξέρω για την μεγάλη επιστροφή; Λίγα αλλά καλά. Ο δεύτερος κύκλος του Maestro κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου του Maestro (In Blue) είναι Μητέρα. Με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Ορέστης προσπαθεί να ξεχάσει την Κλέλια και όσα συνέβησαν μεταξύ τους στους Παξούς, αλλά δεν μπορεί. Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας τού δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα. Το Ιόνιο όμως κρύβει μια θανάσιμη παγίδα για όλους στο νησί. Το πτώμα του Χαράλαμπου αναδύεται στην επιφάνεια της θάλασσας. Θα μπουν και νέα πρόσωπα. Όχι πολλά. Στα πρώτα επεισόδια θα μπει ένα νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε.

Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια είναι οι συνέπειες του. H Στεφανία Γουλιώτη γίνεται μητέρα, αλλά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται την Κλέλια Ανδριολάτου. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το Maestro θα ολοκληρωθεί με την 3η σεζόν, 4 επεισοδίων, τα οποία ίσως μεταδοθούν το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος

Στη σειρά μπαίνει και ο Κώστας Μπερικόπουλος ως αστυνομικός που θα διαλευκάνει τη δολοφονία Τσορτέκη.

 

«Ο δεύτερος κύκλος θα έχει μεγάλη ανατροπή»

Κλέλια Ανδριολάτου Αγγελική Καλαμαρά/ladylike.gr

Ο Φάνης Μουρατίδης, μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη, πριν από λίγους μήνες, είπε χαρακτηριστικά: «Ο δεύτερος κύκλος θα έχει μεγάλη ανατροπή. Στη σειρά μπαίνει και ο Κώστας Μπερικόπουλος ως αστυνομικός. (σ.σ εκείνος που θα διαλευκάνει τη δολοφονία Τσορτέκη, η οποία αρχικά θα είναι εξαφάνιση). Δεν θα πω τίποτε ούτε για τον Γιάννη Τσορτέκη, που δολοφονείται στον πρώτο κύκλο. Θα μείνω εχέμυθος. Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον ήρωα που υποδύομαι, τον Δήμαρχο, είναι ότι η προσωπική του ζωή αλλάζει».

Είπαμε, 50 και σήμερα.