ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε φωτογραφίες από το scouting. Μοναδικές τοποθεσίες που θα σε ταξιδέψουν

Papadakis Press Εξωτερικός συνεργάτης

Η πρώτη σεζόν του Maestro που έκανε πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η σειρά που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Mega, καταχειροκροτήθηκε από το ελληνικό κοινό (κυρίως για τις ερμηνείες και τα μηνύματά της) και πλέον είναι διαθέσιμη για προβολή σε πάνω από 180 χώρες μέσα από την streaming πλατφόρμα του Netflix.

 

Μετά την επιτυχία του Α’ κύκλου και αφού ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πραγματοποίησε μερικά επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό, πλέον είναι πίσω στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του Maestro. Ο ίδιος μάς έδωσε μια γεύση από αυτά, μέσα από το προφίλ του.

Maestro: Τα καταπράσινα πλάνα από τη δεύτερη σεζόν

Όπως είχε ήδη αναφέρει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, λοιπόν, τα γυρίσματα αυτή την φορά θα ξεκινούσαν από την Αθήνα και θα συνεχίζονταν στους Παξούς που αποτελούν και τη βασική τοποθεσία που εκτυλίσσονται οι ιστορίες όλων των πρωταγωνιστών.

Το καστ βρίσκεται ήδη στο νησί του Ιονίου που αυτήν την εποχή αποπνέει ανοιξιάτικα vibes και το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα καταπράσινο άλμπουμ φωτογραφιών από τα μέρη που θα δούμε στη σειρά. Χωρίς φυσικά να κάνει κάποιο spoiler.

«Άνοιξη», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και κάνοντας swipe προς τα αριστερά, χαζεύεις καταπράσινα τοπία του νησιού. Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς μάς ενημερώνει για τη διαδικασία του scouting που πραγματοποιεί με την ομάδα παραγωγής στους Παξούς, προκειμένου να βρεθούν οι ιδανικές τοποθεσίς όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του Maestro.

Η ένθερμη υποδοχή του πρώτου κύκλου του Maestro, ίσως να μην αφήσει ανεπηρέαστους τους Παξούς φέτος. «Οι Παξοί που γυρίζεται η σειρά είναι ένα υπέροχο νησί. Και πόσο σας λυπάμαι όσους δεν το έχετε επισκεφθεί. Γιατί από δω και πέρα δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο νησί που ήταν. Ήδη είχα κάποιες πληροφορίες ότι η σεζόν πια ανοίγει αρχές Μαϊου στο νησί και από τις… 5 Μαϊου δεν υπάρχει διαθέσιμο κατάλυμα λόγω της επιτυχίας της σειράς», ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης σε συνέντευξή του για τη συμμετοχή του στη σειρά.