ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

Κρατερός Κατσούλης: Απών για 3η μέρα από τη «Φωλιά των Κου Κου». Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου

Papadakis Press/Γιώργος Κουκούλης

Μετά από 10 μέρες απουσίας, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αναλαμβάνοντας ξανά τα ηνία της εκπομπής. Ωστόσο, κατά την επιστροφή της, σημειώθηκε καινούργια απουσία. Αυτήν την φορά, έλειπε από το πλατό της εκπομπής ο Κρατερός Κατσούλης.

Το comeback της Κατερίνας Καραβάτου έγινε στις 4 Φεβρουαρίου, ταυτόχρονα με την απουσία του συζύγου της. Όπως είχε εξηγήσει τότε η παρουσιάστρια, ο Κρατερός Κατσούλης πήρε ρεπό μιας ημέρας, για να ανακτήσει τις χαμένες του δυνάμεις, μετά το εξαντλητικό 10ημερο. Μόνο που η μια μέρα, έγιναν δυο και οι δυο μέρες έγιναν τρεις. Φαίνεται πως κάποιος έχει ματιάσει υπερβολικά τη «Φωλιά των Κου Κου».

Ο Κρατερός Κατσούλης βρίσκεται εκτός εκπομπής για τρίτη μέρα

Ο λόγος που ο Κρατερός Κατσούλης λείπει από την εκπομπή και σήμερα, 8 Φεβρουαρίου, συνεχίζει να είναι ο ίδιος με αυτόν της προηγούμενης εβδομάδας. Συγκεκριμένα, μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε στην παραγωγή του “Your Face Sounds Familiar” που συμμετέχει, ο ίδιος συνεχίζει να παραμένει σε απομόνωση για προληπτικούς λόγους. «Ο Κρατερός είναι πολύ καλά στην υγεία του, δεν έχει κανένα πρόβλημα, κανένα σύμπτωμα και βρίσκεται σε πλήρη απομόνωση τηρώντας όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα», είχε δηλώσει η Κατερίνα Καραβάτου την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου.

 

Για ακόμα μια μέρα, λοιπόν, η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για την πορεία των εξελίξεων, στο ξεκίνημα της εκπομπής. Όπως η ίδια ανέφερε, ο Κρατερός Κατσούλης συνεχίζει να βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα λόγω του θετικού κρούσματος που βρέθηκε στην παραγωγή του “Your Face Sounds Familiar”.

Η νέα ενημέρωση από την Κατερίνα Καραβάτου

«Ένα από τα πράγματα που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Κρατερός Κατσούλης δεν είναι εδώ γιατί συνεχίζεται η προληπτική καραντίνα. Αλλά είναι όλα πάρα πολύ καλά» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου καλημερίζοντας τους τηλεθεατές. «Σε λίγες μέρες θα είμαστε όλοι μαζί. Παράξενο, γιατί πραγματικά έχουμε ξεχάσει πώς είναι. Πρώτα ο θεός» ανέφερε χιουμοριστικά η Κατερίνα Καραβάτου και συνέχισε με τα νέα της ημέρας.