ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στη «Φωλιά των Κου Κου». Αυτήν τη φορά λείπει ο Κρατερός Κατσούλης

Instagram.com/starkoukou

Οκτώ μέρες έλειπε η Κατερίνα Καραβάτου από το πόστο της ως παρουσιάστρια, στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη, ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία της εκπομπής, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές σε καθημερινή βάση για την πορεία της υγείας της. Ωστόσο, η τηλεοπτική της επιστροφή, 4 Φεβρουαρίου, έγινε εν απουσία του συζύγου της. Το τηλεοπτικό ζευγάρι «χωρίστηκε» για ακόμα μια εκπομπή.

Μετά από σχεδόν μια βδομάδα, λοιπόν, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στην “Φωλιά των Κου Κου”. Όμως, αυτήν τη φορά έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης από το πλατό. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Το δημόσιο ευχαριστώ της Κατερίνας Καραβάτου

Αφού η παραγωγή υποδέχθηκε στο πλατό την Κατερίνα Καραβάτου με χειροκροτήματα και ένα μπουκέτο λουλούδια, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε όλους όσους της συμπαραστάθηκαν. «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Δεν ξέρω αν ξέρετε, δεν είναι ο Κρατερός εδώ σήμερα» ανέφερε στην αρχή η παρουσιάστρια.

«Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο που πέρασα. Ήταν μια περίοδος αρκετά μοναχική. Πλέον έχει ξεπεραστεί, είμαι καλά και είμαστε όλοι εδώ μαζί.

Ευχαριστώ όλη την παραγωγή και ειδικά τον Σάββα. Εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα ήρθε γρήγορα και προσπαθούσε να με κάνει να γελάσω και τον φύλακα άγγελό μου, τον Νίκο Βλάχο που ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου, ευχαριστώντας παράλληλα το νοσηλευτικό προσωπικό και τους τηλεθεατές.

Γιατί λείπει ο Κρατερός Κατσούλης από το πάνελ της εκπομπής

«Σε άλλα νέα που θα έλεγε τώρα και ο Κρατερός, δεν είναι εδώ. Και σας είπα. Να του συμπεριφερθείτε καλά. Σας είπα να κάνετε ό,τι καλύτερο γίνεται και εσείς τον ξεθεώσατε» ανέφερε χιουμοριστικά η Κατερίνα Καραβάτου προς τους συνεργάτες της, εξηγώντας στη συνέχεια ότι ο Κρατερός Κατσούλης πήρε μια μέρα ρεπό, για να ανακτήσει την χαμένη ενέργειά του μετά από 8 ολόκληρες μέρες. Του άξιζε και με το παραπάνω.